shadishoon مدیر استارتر عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 192 عنوان دبی زمینی 104 بازدید | 9 پست تا حالا کسی از تهرانه تا دبی زمینی رفته؟ غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد. 1403/10/01 | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بازیگرتراژدی عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 1904 یعنی چطوری واقعا؟ کشور حاشیه خلیج فارس رو مگه میشه زمینی رفت؟ شاید منظورت راه آبی هست
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 901 یعنی چطوری واقعا؟ کشور حاشیه خلیج فارس رو مگه میشه زمینی رفت؟ شاید منظورت راه آبی هست اره میشه ولی به دردسرش نمی ارزه...از ایران باید بره عراق بعدش عربستان بعدش امارات!!! کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
shadishoon مدیر استارتر عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 192 یعنی چطوری واقعا؟ کشور حاشیه خلیج فارس رو مگه میشه زمینی رفت؟ شاید منظورت راه آبی هست آره میخوام بدونم چطوریه اگر کسی رفته غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد.
shadishoon مدیر استارتر عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 192 اره میشه ولی به دردسرش نمی ارزه...از ایران باید بره عراق بعدش عربستان بعدش امارات!!! چرااااا؟؟؟ غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد.
بازیگرتراژدی عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 1904 اره میشه ولی به دردسرش نمی ارزه...از ایران باید بره عراق بعدش عربستان بعدش امارات!!! اونکه دیگه زمینی نمیشه فرازمینی میشه. چرا باید این کار و کرد
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 901 چرااااا؟؟؟ خب چه کاریه یه هواپیما بگیر یکساعته دبی هستی!!!زمینی خیلی طول میکشه حداقل دریایی برو کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
بازیگرتراژدی عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 1904 آره میخوام بدونم چطوریه اگر کسی رفته اگه پاس داشته باشی که برو سوار لنج های مسافری بشو برو. وگرنه که باید قاچاق بری
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 901 اونکه دیگه زمینی نمیشه فرازمینی میشه. چرا باید این کار و کرد خب میگم نمیصرفه کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
shadishoon مدیر استارتر عضویت: 1392/12/01 تعداد پست: 192 اگه پاس داشته باشی که برو سوار لنج های مسافری بشو برو. وگرنه که باید قاچاق بری خب این مسیر چطوریه؟ شما رفتین؟من برای سفر میپرسم😂 غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشنتر خواهد شد.