دیشب اصلااا نتونتسم بخوابم، از ترس اینکه پسرم و شوهرم بیدار نشن، مجبور شدم روی مبل بخوابم. نه توی اتاق پسرم می تونستم برم نه اتاق خودمون، خیلییییی شدید سرفه می کنم، یه هفته بود مریض بودم، دو روزه بدتر شده، الان دنده هام و شکمم هم به شدت درد می کنه، به خصوص موقع سرفه، ابجوش و چایی و عسل و .. همه چی خوردم، چند مدل دارو خوردم، دیفن هیدرامین، برم هگزین، تئوفیلین جی ... نمی دونم دیگه چیکار کنم.
شما تجربه ای ندارین؟
کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باور کن، .. جدی می گم، خنده داره، ولی واقعا همین جوری شده. اگه این جا امکان ویس فرستادن داشت، می فرستادم ببینی، صاف انگار یه توله کوچولو داره پارس می کنه
باور کن، .. جدی می گم، خنده داره، ولی واقعا همین جوری شده. اگه این جا امکان ویس فرستادن داشت، می فرستادم ببینی، صاف انگار یه توله کوچولو داره پارس می کنه