2777
2789
عنوان

چی کار کنم این ماه باردار بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5220 بازدید | 27 پست
خوشبحالت یه بچه داری انشالله دومیشم باردار شی هر زمانی که خودت میخوای انشالله منم این ماه نتیجه بگ ...

به امید خدا...هر چی صلاح خدا باشه همون میشه..والله به خدا بچه هم اذیت داره گرفتار میشه آدم واقعا..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به امید خدا...هر چی صلاح خدا باشه همون میشه..والله به خدا بچه هم اذیت داره گرفتار میشه آدم واقعا..

انشالله 

اره بچه بزرگ کردن واقعا کار سختیه اما مادر شدن شیرین تر از سختیه بزرگ کردن بچست

انشالله  اره بچه بزرگ کردن واقعا کار سختیه اما مادر شدن شیرین تر از سختیه بزرگ کردن بچست

زندگی با بچه واقعا سختتره...تازه یه دونه میاری مشکلات تک فرزندی و عواقب آن در انتظاره...من اصلا حوصله بچه دوم ندارم شاغلم هستم..ولی واقعا درمانده شدم

زندگی با بچه واقعا سختتره...تازه یه دونه میاری مشکلات تک فرزندی و عواقب آن در انتظاره...من اصلا حوصل ...

انشالله خیره عزیزم 

انشالله خدا صبرو حوصله دومی رو هم بهت میده عزیزم

من اگه خدا خواست و بهم بچه داد خیلی زود دومی روهم میارم میدونم سخته اما بین دوروبریام اونایی که اختلاف سنی بچه هاشون کمتره خیلی راضی ترن میگن باهم بزرگ میشن

منم شاغلم عزیزم