2777
2789
خب عزیزم اسم شربته چی بود؟؟؟اگه داروخونه ساخته میشه پس همه داروخونه ها دارن دیگه

نه ربطی نداره..والا منکه تو داروخونه های دیگه ندیدم چون یه فرمول ساخت خاصی داره ک هر داروخونه ای نمیتونه بسازه و همه حواب بگیرم..اسمش moulti fourt

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از یه کانال تو تلگرام‌یه شربت سفارش دادم‌خییییلی عالی بود..من ارثی لاغر بودم‌و هرچی میخوردم‌چاق نمیشدم ولی این واقعا محشر بود و هیچگونه عوارضی هم نداشت و خیلی خوشحالم‌که به وزن ایده آلم رسیدم...تازه همه ی ترکیباتش هم مولتی ویتامینه و تو داروخونه ساخته میشه ولی میتونید با این شماره 09138306812 تماس بگیرید و سفارش بدید با پست براتون میفرستن...من خیلی راضی بودم‌به همه دوستان و آشناها هم‌معرفی کردم..همه ازش راضی بودن.. اینم آدرس کانالش: @chagi_tazmini راستی اینم بگم من شربت و قرصای خیلی کرون خورده بودم و روم تاثیری نداشت ولی این  قیمتش مناسبه..من میلیونی هزینه کردم و چاق نشدم ولی با ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن به نتیجه دلخواهم رسیدم

سلام دوستان...من از یه داروخونه تو اصفهان سفارش دادم😍😍...وقتی که رفتم سن و قد و وزنمو پرسید و برام ساخت و بعد چند روز تحویلم داد...من شربتشو گرفتم خیییییییلی خییییلیییی عالی بود... به همه توصیه میکنم...من لاغریم ارثی بود و هرجا میرفتم‌ یا چاق نمیشدم یا اگه چاق میشدم بعد از قطع دارو دوباره برمیگشت وزنم...ولی اینجا عالیه... من که گرفتم ۱۳ کیلو اضافه کردم  و بعدم بهم تثبیت کننده دادن و وزنم تا الان که سه ماهه میگذره خداروشکر برنگشته... من به هرکی گفتم‌ و رفت سفارش داد بهش جواب داد... ولی الان تحویل حضوریشونو لغو کردن و باید زنگ بزنید یا پیام بدید تا براتون بفرستن به همه شهر هاهم‌میفرستن... ادرس کانالشونو من دارم میتونید برید بهشون پیام بدید یا مشاوره بگیرید..

@chagi_tazmini

سلااام بر همگی.... منم از اون دسته افرادیم که لاغر بودم و خیلی کاهش وزن داشتم و زود مریض میشدم... یکی از اقواممون بهم یه ایدی داد ایدی یه داروساز بود که تو داروخونه کار میکنه... یه سری سوال ازم پرسید و برام یه شربت ساخت بعد من چون خیلی لاغر بودم سه دوره شربتو مصرف کردم یعنی سه ماه ... خیییییییلی عالی بود... خیلی راضیم😍 الانم یک ماه دیگه عروسیمه خیلی بدنم پر شده و رو فرم اومده...شمارشون پاک شده از گوشیم من یه ایدی دارم ازشون کسایی که میخوان واقعا چاق بشن برن باهاشون صحبت کنن... راستی من صورتمم خیلی تپل شده.. این ایدیشون: @pharmacist_esf

وای عاااااشقتم به نظرت اگه قصد بارداری داشته باشم ضرری نمیرسونه؟ میرم میخرم ترجیحا همون انارشو

منم این شربتو خریدم نمیددنم هنوز چاق شم یا نه. ولی طعم شربت خیلی مهمه انقدر خوشمزس ک دوس دارم شیشه رو سر بکشم ینی در این حد

سلام❤❤❤با این روش که میگم هزار درصد نتیجه بگیرین وچاق بشین وچاق بمونین اصلا بازگشت نداره تضمینیییی♥️

این قرصایی که من خودمم استفاده کردم و تهیه کردم دست ساز دکتر طب سنتی هستش

کاملا گیاهی

با تمام قرصا و داروهای چاقی و شیمیایی فرق میکنه یه حالت درمانی داره واسه بدن

اول بدن رو کاملا پاکسازی میکنه اگر عفونتی یا کرم روده ای چیزی باشه که مانع چاق شدن بشه رو رفع میکنه

اشتهارو زیاد میکنه و جذب مواد رو توی بدن خیلی میبره بالا

خیلیا اشتهاشونم خوبه ولی هرچی میخورن و هرکاری میکنن چیزی جذب بدنشون نمیشه و این قرصا اینو حل میکنن...از همه چی مهمتر چون شیمیایی نیست تا هروقت که بخوایین میتونن بخورین و وزن اضافه کنین

اونقد بی ضرره کسایی که زخم معده دارن یا شیرده هستن هم میتونن استفاده کنن وسریع تپلی بشن...طرز مصرف خاصی هم داره

من خودم از ۴۸ کیلو شدم ۶۵ کیلو و این معجزه زندگی من بود

این شماره تماسمه توضیحی خواستین درخدمتم

♥️09390355271♥️

من چندین بار پیام گذاشتم تا به چند نفر که مثل خودمن وارزوی چاق شدن دارن کمکی کرده باشم ولی متاسفانه نتونستم باهمون حساب قبلیم وارد نی نی سایت بشم ببخشید

سلام گیتام خانم من از دارو گندمی چاقی کل بدن استفاده میکنم هنوز تموم نشده جواب داد هم برا صورت دارن هم کل بدن من از یه خانمی میخرم تو اهوازا کاملا هم گیاهیه عوارض نداره اینم شمارش اگه دوست داری 09227843721باهاش تماس بگیر خیلی هم قیمت مناسبه

کره بادام زمینی اگه صبح ناشتا بخوری لاغر میکنه اگه بعد غذا بخوری چاق میکنه ولی کلا یادت باشه اصلا از شرکتی ها نخری فوق العاده افتضاحه شکر بش میزنند واصلا قابل اعتماد نیست من دکتر رژیم غذایم کره کامک رو بهم معرفی کرد خیلی عالیه واقعا مزه ی خالص بادام زمینی میده کاملا حس میکنی طبیعیه جلوی خودت از بادام زمینی کره میگیره کلا کارش کره درست کردن از مغزیجات هست از پسته بادام هندی بادام ازهمه مغزیجات کره میگیره خیلی خوشمزس 

شمارشو برات میذارم ۰۹۳۷۲۸۵۲۳۶۶