2777
2789
عزیزم شما ازدواج کردی؟ میخوام بدونم جور این افزایش اشتهاتو کی میکشید؟ مامانت؟ رستوران سر کوچه؟ ...

اره عزیزم ازدواج کردم 

تو دوران عقد مصرف کردم 

مثلا صبحا که بلند میشدم یه لیوان شیر میخوردم با کبک بعدش میوه میخوردم تا نهار آماده بشه نهار و که میخوردم دوباره 1 ساعت بعدشم گرسنه ام بود دوباره نهار میخوردم 

عصرونه نون و پنیر و خبار میخوردم.......

اینقد اشتهام باز شده بود حتی چیزای که دوست نداشتمم میخوردم 

این دارو رو خیلیا طبق گفته ی خودشون جواب نداده ولی واسه من خیلی خوب بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخمر آبجو چیه 

قرص مخمر آبجو دکتر به من داد سه ماه خوردم روزی سه وعده . اصلا تاثیر نداشت .

چند روز پیشم رفتم شیرخشک خریدم دارم میخورم .البته خالی میخورم .

نمیدونم تاثیر داره یا نه 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ببخش راپانزل جون شربت دختر من روش نوشته انار و عسل و نعناع. همون خوبه؟ منم از اون میتونم بخورم؟

ماله من طعم انار بود 

عسلشم هست 

فکر کنم بتونی بخوری اشکالی نداره 

خواهش میکنم گلم 😍😍😍😍😍😍

قرص مخمر آبجو دکتر به من داد سه ماه خوردم روزی سه وعده . اصلا تاثیر نداشت . چند روز پیشم رفتم شیرخش ...

مخمر ابجو رو منم اصلا تاثیر نذاشت

دکتر به من گفت فکر کنم هشت پیمونه شیرخشک رو توی شیر یا اب حل کن بخور

اگه بتونی شیر محلی بگیری بجوشونی بذاری خنک شه 

شیرموز درست کنی اینم بریزی توش خیلی خوب میشه

من با شیر رابطه خوبی ندارم حساسیت دارم دلدرد میگیرم

بخصوص با شیر گرم

واسه همین با اب خوردم

جواب گرفتم ولی رژیممو ادامه ندادم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
شوهرم نمیزاره بخورم میگه ضرر داره ولی خودم دوست دارم چاق بشم 

جز فت فست هیچکودوم ضرر نداره

مخمر ابجو که برای پوست و مو ناخونم خیلی خوبه

ولی من با سیپروهپتادین اصلا موافق نیستم 

هم خیلی خواب اوره

هم بعد ول کردنش دوباره بی اشتها میشی

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
مخمر ابجو رو منم اصلا تاثیر نذاشت دکتر به من گفت فکر کنم هشت پیمونه شیرخشک رو توی شیر یا اب حل کن ب ...

مرسی که گفتی عزیززززم 😍😍

پس با آب میخورم 

منم مث شما ، شیر و مخصوصاااا شیر گرم که میخورم دلپیچه میگیرم 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نخور این قرصا رو معده و رودت داغون میشه بعد بدتر لاغر میشی  قرص اگه میخای بخوری فقط مخمر آبجو. ...

من قرص مخمر تب جو خوردم 5 سال پیش ک عقد بودم.داغونم کرد از اون موقع دیگه معدم سامون نگرفت.همش یا اسهال داشتم یا یبوست😠😢خیلی بد بود.تجربه من ازقرص مخمر ابجو ک از داروخونه گرفتم

من از یه کانال تو تلگرام‌یه شربت سفارش دادم‌خییییلی عالی بود..من ارثی لاغر بودم‌و هرچی میخوردم‌چاق نمیشدم ولی این واقعا محشر بود و هیچگونه عوارضی هم نداشت و خیلی خوشحالم‌که به وزن ایده آلم رسیدم...تازه همه ی ترکیباتش هم مولتی ویتامینه و تو داروخونه ساخته میشه ولی میتونید با این شماره 09138306812 تماس بگیرید و سفارش بدید با پست براتون میفرستن...من خیلی راضی بودم‌به همه دوستان و آشناها هم‌معرفی کردم..همه ازش راضی بودن.. اینم آدرس کانالش: @chagi_tazmini راستی اینم بگم من شربت و قرصای خیلی کرون خورده بودم و روم تاثیری نداشت ولی این  قیمتش مناسبه..من میلیونی هزینه کردم و چاق نشدم ولی با ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن به نتیجه دلخواهم رسیدم