2777
2789
عنوان

داستان عشق

126 بازدید | 9 پست

داستان آشنایی خودتو عشقتو بگو❤️

خیلی احتیاج دارم به شنیدن

دعا کنید منم به عشقم برسم

تا حالا بعد از چند سال به کسی که عاشقش بودی و از هم جدا بودید رسیدی؟

یا اینکه با یه نفر دیگه ازدواج کردی تونستی عشقتو فراموش کنی؟

تق توعشق لوسی بازی😂🤣

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

تق توعشق لوسی بازی😂🤣

تففف

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله ازدواج کردم ولی خاطره های بدش مونده و دیوونم می‌کنه بی ارزش شدنام کتک خوردند دوست نداشتناش حرفای ...

نتیجه یعنی نمونیم با کسی که دوستمون نداره؟

من خیلی دوستش دارم سه ماه گذشت از یادم نرفته

هیچی بدی ای نکرد بهم فقط جوابمو نداد غرورم شکست که اونم با یه دونه پیام جواب تبریک روز شغلش که بهش گفتم یه چیز قشنگ نوشت همه حس بدم بهش از بین رفت

بابا من تابستون همین بودم مسخره میکردم نخند سرت میاد 😂😂

بازم تف

نتیجه یعنی نمونیم با کسی که دوستمون نداره؟من خیلی دوستش دارم سه ماه گذشت از یادم نرفتههیچی بدی ای نک ...

من با یه مرده دیگه ازدواج کردم اون خیلی بهتر از اکسم باهام رفتار میکنه ولی آدم این خاطره های بد هیچوقت از تو ذهنش پاک نمیشه .صد در صد با کسی ک دوست نداره نباش خیلی سخته خیلی خیلی ولی اگه نمیخوای بیشتر اذیت بشی تمومش کن رابطه اشتباه ایندتو تباه می‌کنه حرفمو گوش بده من عاشق اکسم بودم حتی بیشتر از پدرم مادرم میگفتم اکسم فقط باشه اونا نباشن مهم نیست خیلیییییییییییی دوسش داشتم ولی اون نداشت از خدا ممنونم ک کاری کرد نتونیم باهم باشیم و ازدواج کنیم من با اون آینده ای نداشتم ...