2777
2789
عنوان

راننده اسنپ پیام بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4182 بازدید | 105 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فرض کن دستاش یخ بوده باید میزده به فرمون چقدر سختش بوده معلومه راننده هم ادم خوبی بوده🥲

😔😔لعنت به بی پولی نداری ک همه مردم از پسر دختر ۱۸ ساله تا زن مرد ۸۰ ساله درگیر پولن

اون از سر بی پولی قبول کرده تو چطور با وجدان راحت نشستی و الان میخوای بخوابی درحالی که دون بدبخت یخ ...

دقیقا. اون بنده خدا از سر ناچاری قبول کرده. استارتر با چشماش دیده طرف یخ زده به روی خودش نیاورده. اینا تو چه خانواده هایی بزرگ شدن واقعا!

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

اولا اسنپ میبینه انقد مسیره هزینش بالاس بخاطر نون شبش مجبوره قبول کنه ..ولی شما چقد ظالمی دیدی داره سردش میشه میگی به من چه از اول گفتم؟ انسانیت تو وجود شما مرده حتی طرف نوکرتم بود وقتی ببینی سردشه باید بگی بخاری رو بزنه چندرغاااز بهش پوول دادی 10برابر اونو هزینه دکتر میکنه واقعا واسه تو متاسفم چجوری وژدانت کشید اصلا وژدان داری ...؟ تو باید موتور بگیری هر جا بخوای بری کیف کنی نه اسنپ 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 😍🥺شدم⚖️💚 خداروشکر 😍🥰❤️♥️مرسی از دعاهای قشنگتون💗🩵🥺

😔😔لعنت به بی پولی نداری ک همه مردم از پسر دختر ۱۸ ساله تا زن مرد ۸۰ ساله درگیر پولن

خیلی بده بی پولییی خیلی 😔 انشاالله چند برابر پولشو خدا بهش برگردونه 

واقعا مرد مظلومی بوده دلم براش سوخت چقدز تحقیر رو تحمل کرده انگاری بردش بوده 🥲

شماره اسنپ و از توی برنامه اسنپ شات بگیر بزار اینجا تا جایی که بتونم کمکش میکنم ..

متاسفم واست واسه شعور نداشتت واسه شخصیتت نداشتت واسه دل نداشتنت معلوم نیس تو کدوم خانواده ای بزرگ شدی که انقد سنگ بار اومدی بی وژدان

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 😍🥺شدم⚖️💚 خداروشکر 😍🥰❤️♥️مرسی از دعاهای قشنگتون💗🩵🥺

دقیقا. اون بنده خدا از سر ناچاری قبول کرده. استارتر با چشماش دیده طرف یخ زده به روی خودش نیاورده. ای ...

بر میگرده به خانواده و نوع تربیت عزیزم ناراحت نباش توی کل ایران شاید ۴یا۵ تا باشن که بزودی منقرض میشن انشالله با این طرز تفکراتشون چون پول میده میتونه سواری بگیره 

منم یبار پول همرام نبود با اسنپ رفتم عابر خراب بود رفتم یه عابر بانک دیگه کرایش ۳۲بپد بخدا ۵۰دادم گفتم دوبار واسه من نگهداشت 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
شماره اسنپ و از توی برنامه اسنپ شات بگیر بزار اینجا تا جایی که بتونم کمکش میکنم ..متاسفم واست واسه ش ...

کاش شماره کارتشو میذاشت براش پول میزدیم 

دلم سوخت برای اسنپیه 🥲

کاش شماره کارتشو میذاشت براش پول میزدیم دلم سوخت برای اسنپیه 🥲

انقد وقیحه عمرا بزاره تازه از این بعید نیست شماره کارت خودشو بزاره فقط از اسنپ شات بگیره شماره موبایلشو