2777
2789
عنوان

راننده اسنپ پیام بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 105 پست

بدبختو مریض کردی اخه این چ کاریه حالا اون گفته سوار شو از سر اجبار و نداریش بوده تو چرا بخاطر دو قرون مثل برده حسابش کردی و گفتی بخاریش خاموش کنه شیشه خودتو میدادی پایین 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدم گفت اصلا مشکل نیست

تو داری میگی دیدم دستاش میلرزه 

قبول کرده باشه وقتی دیدی هوا سرده طفلی تو رودربایسی یا احترام ب مسافر قبول کرده وقتی دیدی دستاش میلرزه نباید ظلم می کردی 

توجیه نکن . تو بهش ظلم کردی و قطعا حق الناس کردی 

من همه چی رو گفتم گفت اصلا مشکل نیست بهش گفتم من ایجورم ولی بازم الان نوشتم براش معذرت میخوام

خوب کاری کردی 

اونم بالاخره رو حساب مسافر بودن و کارش قبول کرده وگرنه کی میخواد سرما بخوره و اذیت بشه 

واقعا چی پیش خودت فکر کردی که راننده رو تو اون شرایط گذاشتی؟

گناه کرده سرویست رو قبول کرده؟

بعد تموم اون مدتی که میدیدی اذیته هیچ عکس العملی نشون ندادی؟

این حجم حماقت و خودخواهی توی یه نفر جا نمیشه،امیدوارم تاپیک واقعی نباشه

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

شما یک موجود خودخواهی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
جواب بده معذرت خواهی کن ی آدم محترم و عاقل اگ کار اشتباهی میکنه بایدم معذرت خواهی کنه بعدم تمام

نخیر احساس میکنم اسنپی میخاد شروع به صحبت کنه مثلاالان سرماخورده این معذرت بخاد خوب میشه میخاد صحبت کنه بنظرمن جواب نده 

من همه چی رو گفتم گفت اصلا مشکل نیست بهش گفتم من ایجورم ولی بازم الان نوشتم براش معذرت میخوام

باید هزینه دارو ودرمانش بدی. پول ویزیت ودارو. تقصیر شما بوده. دلت نسوخت برا بد بخت. مهربان باش