2777
2789

من بخاطر یکسری شرایط بی حوصله شدم زیاد توی جمع معمولا ساکتم باهاشون نمیجوشم ولی اونا فک میکنن من ازشون بدم میاد یا خودمو میگیرم😂من اصلا منظور ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث متی نمونش همین امشب

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

تو یه جمع بودیم منم تازه عروسم خب انتظار دارم تحویلم بگیرن همه دخترا رفتن یه جا نشستن مشغوله خنده بعد من گفتم چرا با من حرف نمیزنن رفتم نشستم پیششون دیدم فورا رفتن تو گوشی منم اومدم خونه که بعد مامانم اومد و از اون موقع غر میزنه و میگه که تو از آدم به دری. تو افسرده ای😔😔😔

بچه ها تقصیر من نیس نمیتونم به جز یه نهایت سه نفر صمیمی بشم نمیتونم

گاهی وقتا همون یکیم نیس مث امشب

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

منکه تنها خونه بودم راحت😂

منم تنها خونه بودم🥺🤣

اما از اون وقتی دارم گریع میکنم اینقد مامانم حرف زد

تو یه جمع بودیم منم تازه عروسم خب انتظار دارم تحویلم بگیرن همه دخترا رفتن یه جا نشستن مشغوله خنده بع ...

کسیکه تازع وارد ی خانواده میشه غریبه 

معمولا بقیه باید برن سمتش اونا کارشون خیلی زشت بوده

من بودم بهم بر میخورد

کسیکه تازع وارد ی خانواده میشه غریبه معمولا بقیه باید برن سمتش اونا کارشون خیلی زشت بودهمن بودم بهم ...

نه در خانواده ی شوهرم نه پیش خانواده ی خودم پیش مادربزرگم بودیم