2777
2789
عنوان

صورت

208 بازدید | 7 پست

بچه ها صورتم یهویی الکی خیلی جوش زده از اون ورم موهای صورتمو لیزر میکنم الان باید ژیلت کنم چون درومده میترسم جوشام صد برابر شه چی کار کنم چی بزنم؟؟؟ خیلی اعصابم خورده

منم از وقتی لیزر کردم همیشه موهای صورتم و با ژیلت میزنم هیچ اتفاقی هم نیفتاده نه جوش هام بیشتر شده نه موهای صورتم کلفت شده!

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

روی مناطقی که جوش زدین ژیلت رو استفاده نکن.شاید حساسیت به غذاهای گرم داشتین یا شایدم نزدیک پریودتون باشه. ژل کلیندامایسین رو دقیقا رو همون جوشها استفاده کن. و کلا خونسرد باش چون اعصابت بهم بریزه بیشتر میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ژل کلیندامایسین واسه جوش خوبه؟

اره جوش رو خشک میکنه البته معجزه نمیکنه ولی  طول زمان خوب شدن جوش رو سریعتر میکنه. هیچ ضرری هم نداره.فقط روی همون جوش بزن به صورت نقطه ای و صبح ها هم اینکارو کن.

یه نکته دیگه هم بگم اگه جوش صورتت به خاطر پریود نیست میتونی صبحها عرق کاسنی بخوری اندازه یه استکان صبحها قبل صبحونه،چون عرق کاسنی سرده باعث میشه که دمای بدن گرفته بشه و جوش رو کمتر کنه. البته بازم میگم اگه جوشتون به پریود و دلایل هورمونی نباشه این چیزایی که گفتم خوبش میکنه.