2777
2789
عنوان

آقا هستم لطفا خانما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 73 پست

من کلا خرید اینترنتی نمیپسندم چ برسه  ب طلا 

ب نظرم ارزش داره ادم یک ساعت مرخصی ساعتی بگیره حتی براش

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
من کلا خرید اینترنتی نمیپسندم چ برسه ب طلا ب نظرم ارزش داره ادم یک ساعت مرخصی ساعتی بگیره حتی براش

ممنونم 

اینترنتی خوبیش اینکه فیزیکی لازم نیس بخری

۱۲۴۶۸۸۰۰۸۷۵۵۴۲۱۱۴۵۸۰۰۹۷۵۴۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم اینترنتی خوبیش اینکه فیزیکی لازم نیس بخری

بله .اما بنظرم ب دردسرای جانبیش نمی ارزه.اونم الان که واقعا کلاهبرداری جنس تقلبی زیاد شده .

من حتی خرید اینترنتی لباس رو هم نمیپسندم ب خاطر دردسرای مرجوعی  اگه سایزی بالا یا پایین باشه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
بله .اما بنظرم ب دردسرای جانبیش نمی ارزه.اونم الان که واقعا کلاهبرداری جنس تقلبی زیاد شده .من حتی خر ...

بله درسته 

گفتم شاید کسی اینجا خرید کرده باشه اما انگار کسی نمیشناسه

طلای ابشده کارمزدش کمهمالیات نداره

خب طلای مستعملم همونه من همین چندوقت پیش خریدم از مغازه .بازم هرطور صلاحه.

بله درسته گفتم شاید کسی اینجا خرید کرده باشه اما انگار کسی نمیشناسه

خب اولا اینجا وقتی کسیو لازم داری کلا قحطی ادم میشه 

دوما خانوما اساسا طلا ک میخان بخرن باید یک راسته ی بازارو بگردن کم پیش میاد اینترنتی بخرن ..

انشالا بسلامتی بخرید

میگن طلای دست دوم خرید و فروشش ممنوع شده

ن بابا تو مغازه ها هنوز کار میکنن

خب اولا اینجا وقتی کسیو لازم داری کلا قحطی ادم میشه دوما خانوما اساسا طلا ک میخان بخرن باید یک راسته ...

ممنونم

دقیقا 

حالا اگه تاپیک خیانت بود همه میومدن

کارمزد زیاد میگیرن

ن برعکس کارمزدش خیلی پایینه .

بعدشم شمش و طلای اب شده هم دارن مغازه ها معتبر تر و مطمئن ترم هستن .

ممنونملطف کردین

زنده باشید