2821
2789
عنوان

دلم شکست

108 بازدید | 8 پست

کسی هست دلش شکسته شده باشه؟ 

امسال بدجور دلم شکست خیلی ناراحت شدم هروقت گریه میکنم ته وجودم درد میگیره دلم بدجور شکست غرورم شکست 

حدود ۵ ماهه ک میگذره ولی هنوزم وقتی گریه میکنم قشنگ شکستگی وجودمو حس میکنم😭

درمان دل شکسته چیه؟؟ کاش دلم اینجوری نبود 

کاش با دلم اینطوری نمیکردن 

😭😭😭😭جیگرم آتیش میگیره وقتی فکر میکنم

شبی نیست ک به خدا فک نکنم و باهاش حرف نزنم 

شما تجربه و راهکار خودتونو بگید

عزیزم چیشده مگه؟

دنیای عجیبی ست!!! ناراحت باشی،کسی دلداری ات نمیدهد!خوشحال که باشی،کسی تبریک ات نمیگوید!گریه کنی،کسی اشک هایت را پاک نمی کند!اما کافی ستاشتباهی مرتکب شوی؛همه سرزنشت میکنند...!🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نپرس واقعا گفتنش برام سخته و یادآور زجرآورترین روزام میشه فقط بگو راهی بلدی برای درمان دل شکسته؟

دل منم مثله دل تو شکسته الان بیشتر از یک سال داره میگذره ولی هنوز خوب نشده فقط عادت کردم بهش

دنیای عجیبی ست!!! ناراحت باشی،کسی دلداری ات نمیدهد!خوشحال که باشی،کسی تبریک ات نمیگوید!گریه کنی،کسی اشک هایت را پاک نمی کند!اما کافی ستاشتباهی مرتکب شوی؛همه سرزنشت میکنند...!🙂

نگوووووو دست و پام فلج میشن تا ۱ سال

سعی کن هر چی بوده فراموش کنی فقط روزای خودتو داری حروم میکنی 

امشبو بهترین آدم زندگیم بهم تبریک نگفت 

من حاضرم صد سال سیاهم بهم تبریک نگن ولی لاقل ضرر بهم نزن مجبورم نکنن

آخه من که نمیدونم مشکلت چیه و کی بهت ضرر زده ولی ببخشش بزار خودت راحت شی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز