2777
2789
عنوان

به کدوم کشور علاقه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 62 پست
توی راهنماییم ک کیپاپر و کیدارمر بودم فقط کرهالانم کیدرامر هستم اما هدفم فقط رو کشورای بزرگ مثل آمری ...

از سبک خونه و لباساشون خوشم میاد

البته تا قبل اینکه شبیه غرب بشن

همچنان امیدوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

قطب جنوب

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چه کشورایی بودی

از داغون تا خوب، عراق، افغانستان، هند، امارات، ارمنستان، ترکیه، آذربایجان...

چین، کره، ژاپن، سنگاپور...

ایتالیا، آلمان، فرانسه، اسپانیا، یونان...

ایران🫀 ، کره جنوبی❤️

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

مخصوصا دسشوییشهیچ جای دنیا دسشویی به خوبی ایران ندارن

و واقعا دستشویی‌های ایرانو هم به کشورای دیگه ترجیح میدم

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

روسیه ، فنلاند

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام