2821
2789
عنوان

جدایی ؟ یا .......

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 98 پست
جدا بشم بشینم بچمو بزرگ کنم بازنشست بشم برم بگردم و خوش باشیم بی آقابالا سر 

دوست عزیز اکثر مردا این خصوصیتای که گفتی رو دارن جدایی رو فراموش کن زندگیتو بساز فکر نکن بعد جدایی خبریه بهت قول میدم بعد جدایی صد در صد پشیمون میشی،همین حالاشم میتونی بچتو بزرگ کنی خوش باش مشکلاتو بزرگ نکن و زیاد هم بهشون فکر نکن سعی کن نیمه پر لیوانو ببینیو از زندگیت لذت ببری

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره
مشاوره نمیاد یه بار رفتیم . ادامه نداد . افسرگی هم داره 

می خواستم بهت بگم که شوهرت افسردگی داره که دیدم اینجا نوشتی 

تو سعی کن افسردگی شوهرتو درمان کنی 

طلاق برای زندگی شما راه حل خوبی نیست بچت چه گناهی کرده آخه

پسرم همه زندگیمه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست عزیز اکثر مردا این خصوصیتای که گفتی رو دارن جدایی رو فراموش کن زندگیتو بساز فکر نکن بعد جدایی خ ...

فکرکنم بخاطر تنها شدن هم که باشه ادم پشیمون میشه🤔

بعد بدبختی همش خوبیای طرف یاد ادم میمونه 🙄

نمیدونم فقط پشیمون نشی من جداشدم بعضی وقتا یاد خوبی های همسرم میکنم پشیمون میشم گرچه همه میگن کار د ...

دوست عزیز منم جدا شدم و الان خیلی پشیمون هستم

دوست عزیز اکثر مردا این خصوصیتای که گفتی رو دارن جدایی رو فراموش کن زندگیتو بساز فکر نکن بعد جدایی خ ...

کی گفته اکثر مردا اینطوری آن؟ببخشید واقعا مرد اینجوری به چه دردی ميخوره؟

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
قبل  اقدام برای طلاق  رو پروژه خط کشی نقشها اقدام کن  بزار عواقب کارهاشو ببینه چاله ...

اره دقیقا اینم عیب منه که خیلی دلم می خواد کارا به موقع انجام بشه و واقعانم خدا رو شکر آدم توانایی هستم .از این بابت خدا رو شکر می کنم . 

جالبه من تا حالا توی فامیلمون همچین مردی ندیدم والا

چون خیلی از خانما مشکلات زندگیشونو نمیگند و حفظ ظاهر میکنند و شما ظاهر زندگیا رو می بینید