2821
2789
عنوان

جدایی ؟ یا .......

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 98 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدا بشم بشینم بچمو بزرگ کنم بازنشست بشم برم بگردم و خوش باشیم بی آقابالا سر 

نمیدونم فقط پشیمون نشی

من جداشدم بعضی وقتا یاد خوبی های همسرم میکنم پشیمون میشم گرچه همه میگن کار درستی کردی

واقعا بعداز طلاق سخته و از پس هر زنی بر نمیاد اگه تحمل نگاه های بد اطرافیان رو داری برو جلو اما بع از طلاق همه باهات بد میشن حتی خواهر خودت فکر میکنه جذام داری واز خودش دورت میکنه حالا اگه شما با اینکه جامعه باهات بد رفتاری کنه مشکل نداری جداشو وگرنه بعد طلاقم باید برای زندگیت تلاش کنی مثل الان بامسایل مالی بجنگی همین آدمو تحمل کن رو خودتم انگ طلاق نچسبون به خدا همه مردا مث همن با همین بساز

کمی بیشتر تلاش کن دوست عزیز که اگر جدا شدی پشیمونی سودی نداره اگر روابط جنسی و عاطفیتونو بهبود بدید ...

عزیزم . برم بچسبم بهش و اونقدر هم از اول زندگی تو این کار کاهلی کرده و مغروره که دیگه حاضر نیستم خودم و کوچیک کنم 

آره دقیقا . خوب مثلا وقتی دادن یه قسط و 5 ماه طول می ده با وجود اینه پولش موجوده و من هر روز هی دارم ...

عزیزم تا صبح هم دلیل بیاری باز همه برمیگرده به مساله اصلی...افسردگی

اونا توان و انگیزه و اشتیاق به هیچی ندارن....به زور زندگی میکنن با کمترین انرژی ....انگار دست و پا میزنن تو زندگی...درمونده میشن

اگر واقعا دنبال راه چاره هستی برید دکتر

اگر حوصله ت تموم شده جدا شو بذار خانوادش حمایتش کنن

ولی تو این شرایط اگر از شما و بچه جدا بشه احتمال بهبودیش خیلی کم میشه

پس شما که میدونید چرا دنبال درمان نرفتین؟ افسردگی مثل مریضیهای دیگست فرقی نداره باید دارو خورد.خودب ...

رفتم و برای خوردن دارو هم بی مسئولیته جیگر آدمو خون می کنه تا بره دکتر و دارو بخوره 

آره دقیقا . خوب مثلا وقتی دادن یه قسط و 5 ماه طول می ده با وجود اینه پولش موجوده و من هر روز هی دارم ...

قبل  اقدام برای طلاق  رو پروژه خط کشی نقشها اقدام کن 

بزار عواقب کارهاشو ببینه چاله ها رو پر نکن فرصت ازمون و خطا بهش بده 

با خودت فکر کن اگه از همسرت بپرسن خانومت چه روحیاتی دارع چی میگه 

مردها در مقابل خانمهای پر توان وپلیس سریعا کم میارن ونقشها رو واگذار میکنن 

همین مرد با زنی که زیر چترش قرار بگیره متفاوت عمل میکنه کتاب باربارا در مورد انچه زنان باید درباره مردان بدانند رو حتما بخون 

مشاوره نمیاد یه بار رفتیم . ادامه نداد . افسرگی هم داره 

ببین یه بار زندگی میکنه آدم جدا شو .من نمیدونم اينايي که میگن جدا نشو فازشون چیه.فقط عین مادربزرگا میخوان نصیحت کنن .یه کم فکر نمیکنن.عززيزم منی که میگم شوهرم دقیقا عین خصوصیات شوهرتونه حتی با اینکه شغلی نداشتم جدا شدم

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند