2821
2789
عنوان

جدایی ؟ یا .......

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 98 پست

بنظر من نقش خودتون رو اصلاح کنید 

چاله های زندگی رو پر نکنید بزارین خودش احساس خلا بکنه و اقدامی بکنه 

گویا شما خودتون انقدر همه جوانب و درنظر میگیرین که ایشون پشتش گرم ب شماست میدونه درستش میکنید 

من دلیلی برا طلاق نمی‌بینم فقط مشاوره 

همسرتون کار میکنن اما در ی قالب تعریف شده خیلی ها اینطورین 

اینو میشه با صحبت ومشاورع حل کرد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوه اوه. چه بدی هاش زیاده

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
بنظر من نقش خودتون رو اصلاح کنید  چاله های زندگی رو پر نکنید بزارین خودش احساس خلا بکنه و اقدا ...

مشاورا طلاق پیشنهاد کردن 

و مردی ک تاشب زایمان زنش فکر پول نیست باید چ چاله ای جلو پاش گذاشت

کمی بیشتر تلاش کن دوست عزیز که اگر جدا شدی پشیمونی سودی نداره

اگر روابط جنسی و عاطفیتونو بهبود بدید خیلی عط مشکلاتی که گفتی حل میشه

بعضی از مشکلاتی که گفتی مثلا مسایل مربوط به خانوادش اصلا دلیلی برای جدایی نیست

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
6-بسیار حسوده و پیشرفت هیچ بنی بشری رو جز خانواده خودش نمی تونه ببینه . حتی من  7-بسیار با حوص ...

موردهای ۳، ۴، ۷، ۱۰،۱۱، ۱۲، ۱۳ و ۱۴ رو بنظر میاد حذف کن و رو بقیش فکر کن

میشه برای اینکه مادر بشم یه صلوات بفرستین؟ ممنونم
حتما افسرده گي داره مام يه مورد اينجوري داريم  خانمه ديگه نرفت سركار الان مرده كار ميكنه خرج ...

منم میشناسم مرد خانواده با همین مشخصات.اونم افسردگی داشت تا زمانی که دارو میخورن خوبن.ولی اگر قطع کنن دوباره هنینجوری شایدم بدتر بشن.....اگر دنبال درمان نرید سال به سال بدتر میشن

بنظر من نقش خودتون رو اصلاح کنید  چاله های زندگی رو پر نکنید بزارین خودش احساس خلا بکنه و اقدا ...

آره دقیقا . خوب مثلا وقتی دادن یه قسط و 5 ماه طول می ده با وجود اینه پولش موجوده و من هر روز هی دارم بهش یادآوری می کنم . مجورم به خاطر فشار بانک و اینکه ابروم نره خودم برم قسط بدم دیگه . حالا شما این موضوع رو تعمیم بده به همه کارا