2821
2789
عنوان

جدایی ؟ یا .......

836 بازدید | 98 پست

عزیزان سلام 

من تو زندگیم یه سری مشکلات دارم که دارم به جدایی فکر می کنم یه سری از کاراش رو هم  کردم ولی نمی دونم کارم درسته یا نه می شه اگه لطف کنید نظرتون رو بدین ممنون می شم . ضمنا یه بچه 8 ساله هم دارم .  خودم شاغلم .

خصوصیات خوب شوهرم 

1- ظاهرا چشم پاک 

2-تو خونه همکاری می کنه 

3- همش تو اشپزخونه و مشغول ظرف شستنه و جارو برقی و از این جور کارا هست 

خصوصیات بد شوهرم 

1-وظایف یک مرد رو انجام نمی ده چه از نظر جنسی ، چه از نظر مسئولیتهایی که گردنشه مثلا باید خودم خونه بخرم بفروشم رهن کنم وام بگیرم ضامن جور کنم و البته قسطشم خودم بدم کلا نقشهامون عوض شده 

2-کوچکترین مسئولیتی در قبال مسایل مالی خانواده نداره یعنی اگه یه روز بی کار بشه یا درآمدش کم باشه می گه همینه دیگه . جوری که من خرج زایمانم رو خودم دادم یعنی تا شب زایمان من فکر جور کردن هزینه زایمان من نبود . خلاصه از این جور آدما هست که تا وقتی باشه می خوره وقتی هم تموم شده غصه می خوره وهیچ حرکتی برای بهبودی امور نمی کنه . کلا تنبل و بی مسئولیته البته تو کارایی مردونه . خودشم قبول داره می گه من بی عرضه هستم .

3- تک پسره و خانوادش هیچ کاری براش انجام نمی دن فقط ازش توقع دارن 

4-حتی برای عروسی هم نه خرجی کردن و نه همکاری مثل یه مهمون اومدن نشستن بعدشم رفتن .

5-کم حرفه و همش تو خودشه جوری که سر از کارش در نمیاری کلا روزه سکوته چه خوشحال باشه چه ناراحت 

6-بسیار حسوده و پیشرفت هیچ بنی بشری رو جز خانواده خودش نمی تونه ببینه . حتی من 

7-بسیار با حوصله هست و حوصله آدم و سر می بره . یعنی کفرت و در میاره 

8-هر چی بهش بگی کار خودشو می کنه و سعی نمی کنه اخلاقای بدشو اصلاح کنه .

9-رو خانوادش خیلی حساسه و روزگار من از دست زخم زبونهای مامانش سیاه شده .

10-خانوادش روابط اجتماعی ضعیفی دارن وکلا با همه قطع ارتباطن 

11-همش تو خونه هست و هر جا هم خودش بره یا با هم بریم دلش می خواد زود بیاد بچپه تو خونه . 

12-کلا از دستش خسته شدم . هر چی بهش می گم بلند شو برو یه چند روز به خانوادت سر بزن تکون نمی خوره و عین آینه دق همیشه جلو چشم منه .

13-یه مقدارم شکاکه ولی اصلا به روی خودش نمیاره و سعی می کنه این کار رو موذیانه انجام بده مثلا مو بایل من و چک می کنه بعدم فکر می کنه من خرم و نمی فهمم .

14-یه مقدارم متظاهره مثلا کارایی که تو خونه جیگر من و خون می کنه برای انجام دادنش برای خانودم یا دیگران انجام می ده و خود شیرینک بازی در میاره طوری که تو فامیل همه قبولش دارن .همشم می گن وای این که خیلی مظلومه .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه در مورد خودمون هم بنویسیم همینقدر خصوصیت های بد داریم

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

من نظر اینه طلاق بگیری به نظرت ایندت بهتره 

یعنی شادابتری 

پسرت بهتره رشد پیدا می کنه 

مطمئنی مرد بعدی بهتر از این میشه 

و اخر اینکه نصف خصوصیات بد شوهرتون غیر اون بی مسئولیتی رو در قبال هزینه رو خیلی ها دارن 

همین

دنیا اونقدرها جدی نیست