2777
2789
عنوان

خرابکاری

397 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه کاری کردم دارم عذاب وجدان میمیرم دیشب چند روزه با شوهرم دعوامون شده دیشب بهش گفتم هر چی من تو زندگی خرج کردم  باید جدا کنی بهم برگردونی میدونستم از این حرف بدش میاد اما زدم...خیلی ناراحتم..بغض کرده بود دیشب..غروروش له کردم خیلی ناراحتم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناراحتی نداره عزیزم خوب کردی گفتی من تقریبات هر روز این حرف و به شوهرم میزنم    

بعد واکنش اون چیه؟من خیلی ناراحتم برای این حرفم حقش نبود..من واقعا خالصانه برای زندگیم تلاش کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوبه شوهرت غروری هم داره که له بشه. شوهر من  هزار بار این حرفو بهش زدم اصلا ککش نمیگزه.

اوایل بهش نمیگفتم غرورش جریحه دار نشه بعد کم کمک دیدم متاسفانه اصلا غروری نداره که بخواد چیزیش بشه 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
چه خوبه شوهرت غروری هم داره که له بشه. شوهر من  هزار بار این حرفو بهش زدم اصلا ککش نمیگزه. اوا ...

شوهر من که خوشش میاد میگه اگه میلیاردرم بشم بازم پول تو یه مزه دیگه میده  

دخترم تمام زندگی من
برو خودتو خوشگل کن از لوندی زنونت استفاده کن یه خورده نوازش یه دوتا بوس کوچولو ازش عذرخواهی کن دیگه

اره اینم جواب میده اما وجدان درد داره من و میکشه دلم نمیخواد حرمت های بینمون شکسته بشه