2821
2789
عنوان

خرابکاری

397 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه کاری کردم دارم عذاب وجدان میمیرم دیشب چند روزه با شوهرم دعوامون شده دیشب بهش گفتم هر چی من تو زندگی خرج کردم  باید جدا کنی بهم برگردونی میدونستم از این حرف بدش میاد اما زدم...خیلی ناراحتم..بغض کرده بود دیشب..غروروش له کردم خیلی ناراحتم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناراحتی نداره عزیزم خوب کردی گفتی من تقریبات هر روز این حرف و به شوهرم میزنم    

بعد واکنش اون چیه؟من خیلی ناراحتم برای این حرفم حقش نبود..من واقعا خالصانه برای زندگیم تلاش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوبه شوهرت غروری هم داره که له بشه. شوهر من  هزار بار این حرفو بهش زدم اصلا ککش نمیگزه.

اوایل بهش نمیگفتم غرورش جریحه دار نشه بعد کم کمک دیدم متاسفانه اصلا غروری نداره که بخواد چیزیش بشه 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
چه خوبه شوهرت غروری هم داره که له بشه. شوهر من  هزار بار این حرفو بهش زدم اصلا ککش نمیگزه. اوا ...

شوهر من که خوشش میاد میگه اگه میلیاردرم بشم بازم پول تو یه مزه دیگه میده  

دخترم تمام زندگی من
برو خودتو خوشگل کن از لوندی زنونت استفاده کن یه خورده نوازش یه دوتا بوس کوچولو ازش عذرخواهی کن دیگه

اره اینم جواب میده اما وجدان درد داره من و میکشه دلم نمیخواد حرمت های بینمون شکسته بشه

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز