2777
2789
عنوان

کمک لطفا

190 بازدید | 14 پست

خانوما من باردارم و تازه توی هفته ی ششم هستم ولی به شدت معده درد دارم و هر چی میخورم بالا میارم. یه جوری که صبح تا ظهر اصلاااا حالم خوب نیست . دوباره ظهر تا شب فقط حالت تهوع دارم و دوباره شب بالا میارم . 

دو هفته ست که نتونستم برم دانشگاه . غیبتام پر شده . از یه طرفم حیفه مرخصی بگیرم یا برای اپتحان نرم بدم چون نزدیک امتحاناست و ترم 3 ارشد هستم و آخرشه . 

حالا به نظرتون برای غیبتام چی کار کنم ؟ 

دکتر زنان گواهی میده برای دانشگاه ؟ 

آخه امروزم دوباره نتونستم برم . حالم داغونه. 

چی کار کنم به نظرتون ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم پایان نامه مینوشتم که باردار شدم واسه اینکه سنوات نخوردم  مرخصی گرفتم ،

خب من که الان نمیتونم مرخصی بگیرم . بیشتر ترم رو رفتم دانشگاه . نمیشه یه کاری کرد که بتونم امتحانامو بدم و واسه ترم بعد مرخصی بگیرم ؟ 

دو هفته بیشتر که از،کلاسا نمونده برو با استادا صحبت کن حذفت نکنن فقط امتحان بده

برای تهوعت هم سیرابی بخور خوب میشی 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
دو هفته بیشتر که از،کلاسا نمونده برو با استادا صحبت کن حذفت نکنن فقط امتحان بده برای تهوعت هم سیراب ...

دکتر زنان گواهی نمیده برای دانشگاه که بتونم امتحان بدم ؟ 

از سیرابی نفرت دارم

دکتر زنان گواهی نمیده برای دانشگاه که بتونم امتحان بدم ؟  از سیرابی نفرت دارم

چرا عزیزم گواهی هم لازم داشته باشی میده ولی فکر نمیکنم لزومی داشته باشه شرایطت رو به استاد یا مدیرآموزش بگو خودشون درک میکنن 

از سیرابی هم متنفر نباش به عنوان دارو بهش نگاه کن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بانو جان مبارکت باشه ، به دکترت بگی حتما گواهی میده ولی به یک چیز خیلی فکر کن آرامش خودت هر چیزی که باعث استرست میشه سعی کن ازش دور باشی مرخصی بدون احتساب سنوات می تونی بگیری برای تهوع هم به دکترت بگو دارو بهت بده راهش فقط استراحته

عشق یعنی مامان خودم
بانو جان مبارکت باشه ، به دکترت بگی حتما گواهی میده ولی به یک چیز خیلی فکر کن آرامش خودت هر چیزی که ...

ممنون عزیزم . دارو داده . قرص ب6 ولی تاثیری نداره بازم بالا میارم همش