2777
2789
عنوان

شما ماشین تونو به کسی میدین عایا

86 بازدید | 12 پست

من یه برادر شوهر ۲۰ ساله دارم 

خاله اش هر چند وقت زنگ میزنه یه دروغ سر هم میکنه  ک ماشین تونو بدین نمیدونم پارسا میخاد بره فلان جا کار اداری داره 

اینقد ک این پسر سربازه و کار اداری و پرونده حل نشده داره خود رئیس جمهور نذاره 🥴

بعد ماشینو میگیرن باهم میرن دور دور 

کلا خاله و خواهر زاده مارو گیر آوردن 🥴🙄

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین ندید دست کسی

شوهزم خیلی وقتا میگه نمیدم ولی دیگ اونقد میان ک روش نمیشه داداشش رو دست خالی بفرسته والا حقم داره منم دیگ روم نمیشه میاد با ۲۰ سال میچسبه به در ک ماشین میخام چیکار میشه کرد 

اینجوری اصلااا و ابدااا نمیدم شده شوهرم به همکارش داده چیزی نگفتم ولی کسی بخواد بپیچونه دم به ساعت بگه ماشین اصلااا تو کتم نمیره میخواد باشه داداش خودم ماشین چیز اسباب بازی نیست که خدا نکرده اتفاقی پیش بیاد بیا و جمعش کن حالا

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
اینجوری اصلااا و ابدااا نمیدم شده شوهرم به همکارش داده چیزی نگفتم ولی کسی بخواد بپیچونه دم به ساعت ب ...

منم همینو میگم واقعا اونم با این حرج و مخارج که  یه عیب کوچیک دست کم ۱۰ میلیون خرجش میشه حالا ماشین به درک زد خودشو داغون کرد باید ما جواب گو باشیم

بخدا داداشم برد ماشین رو بدون اجاره من یعنی  سوئیچ برداشت من من نفهمیده بودم رفته بود یه تصادف بد گرده بود ۱۰۰ درصد مقصر ولی همه با من دعوا داشتن چرا ماشین دادی به بچه 

همین بچه ۲۴ سالش بودا🥲

منم همینو میگم واقعا اونم با این حرج و مخارج که یه عیب کوچیک دست کم ۱۰ میلیون خرجش میشه حالا ماشین ...

نکن اینکارو یکبار با جدیت تمام جوابشو بدین بگید نه بذارین دست برداره شوخی نیست که خدا نکرده فردا رفت زد به یکی جوابگو صاحب ماشینه حالا بیا جمعش کن 

[QUOTE=365077559]نکن اینکارو یکبار با جدیت تمام جوابشو بدین بگید نه بذارین دست برداره شوخی نیست که خدا نکرده فردا رفت ...[/QUOTE

نمیزارم بده دیگه شوهرم هررکار دارن ماشین ما  اون یکی برادر شوهرم دوتا ماشین دازه یکی دیگ هم ماشین داره ولی تاحالا ندیدم ازشون ماشین بخوان 😑

[QUOTE=365077559]نکن اینکارو یکبار با جدیت تمام جوابشو بدین بگید نه بذارین دست برداره شوخی نیست که خ ...

شما رو دادین بخاطر همون سیریش شما شده

شما رو دادین بخاطر همون سیریش شما شده

اره چیکار کنم مقصر شوهرم هست چندین بار گفتم نده ولی میگه دیگ از یه حدی بع بعد روم نمیشه ندم