2777
2789
عنوان

چرا فروشنده های مسهد اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 86 پست
وقتی همه سرپرست هم طرف خراسانی ها هستن میخوای تو چکار کنی؟

وا مگه میخوای بری جنگ یارکشی میکنی تو خوابگاه هر اتاقی قانون خودش رو داره ساعت خواب ساعت خاموشی نوبت چای بی صدا درس خواندن جمع کردن سفره غذا پختن نوبت خرید پول وسط گذاشتن و نون خریدن و مرتب بودن جارو زدن

سرپرست خوابگاه وظیفش مشخصه ولی من واقعا شرایط شما رو نمی‌دونم وگرنه بهتر راهنماییت میکردم

به خدا من بهترین دوست هام که بعد از 24 سال باهاشون رفیقم خراسانی هستن حتی خانوادم بدون من مسافرت میرن به دوست هام سر میزنن دوست هام هم همین طور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مگه میخوای بری جنگ یارکشی میکنی تو خوابگاه هر اتاقی قانون خودش رو داره ساعت خواب ساعت خاموشی نوبت ...

خب خراسانی ها هرکاری بخوان داخل خوابکاه ما میکنن و ما را شکنجه مبکنن چون میدونن ما دستمون به جایی بند نیست اون خراسانی های شما هم قدرتشون ندارن ابنجا که خراسانی ها قدرت دارن دارن خیلی خوب میتازن

وا مگه میخوای بری جنگ یارکشی میکنی تو خوابگاه هر اتاقی قانون خودش رو داره ساعت خواب ساعت خاموشی نوبت ...

فرض کن داخل خوابگاه مشهدی همه خراسانی بعد خراسانی ها اذیت میکنن و تو نمیتونی به کسی بگی چون هم سرپرست هم همه کارمندهای اداره رافاه و... طرف همشهری خودشون هستن الان میخولی چکار کنی؟ 

همین قوانین اتاق را خب خراساتی ها رعایت نمیکنن چون همه دانشگاه طرفدار اونها هستن

همین قوانین اتاق را خب خراساتی ها رعایت نمیکنن چون همه دانشگاه طرفدار اونها هستن

دانشگاه چیه اداره رفاه واقعا راست میگی

این قوانین مربوط به اتاق هست و هم اتاقی ها با هم تصمیم میگیرن سعی که از در دوستی وارد بشی با هم قانون بنویسین بزنین پشت در اتاقتون  مثلاً هر کس کاری انجام داد جلو اسمش تیک بزنین اگه واقعا مشکل داری برو سالن مطالعه درس بخون موقع خواب برو اتاقت 

موقع خواب هم سروصدا میکنن تا نتونم بخوابم

من شما رو نمیشناسم ولی ببخشید تصورم از شما رو میگم به احتمال زیاد هم نادرست هست

شما خیلی حساس هستی و حساسیت نشون دادی و به عنوان نقطه ضعفت بر علیه ت استفاده میکنند.

از جمعشون کناره گرفتی خودت رو دوست و قاطی نمیدونی وقتی میگن ما خراسانی ها فلان بهمان توی خودت حرص میخوری جوابشون رو شاید ندی ولی،،،، میتونی با لبخند بگی شما خراسانی ها بر خلاف تصورتون خیلی شلوغن فقط هم با لبخند و شوخی

حرف هات رو با نیش و کنایه میزنی جو دوستانه ای نداری تنهایی احساس سربار بودن بهت دست میده نمیتونی دوست خوب پیدا کنی.

بینشون احساس بی ارزش بودن میکنی اقتدار نداری مقابله به مثل نمیکنی یه بار از خوابت بیدار نشدی و اون کاری که باهات کردن رو باهاشون بکنی مثلاً سر و صدا کنی 

این که خیلی بچه ای از پس مشکلاتت بر نمیای از اون بچه هایی هستی که تا اتفاقی می‌افتاد میگفتی مادرم رو میارم مدرسه الان هم به جای این که خودت مشکل رو یه جوری با دوست هات حلش کنی یا باهاش کنار بیای رفتی اداره رفاه ووو 

این رو بدون تو تنها غیر بومی ای نیستی که تو اون دانشگاه درس میخونی قبل تو هم بودن بعد از تو هم هستن پس مشکل کار رو اول تو خودت بگرد

ببخشید باز هم میگم این ها تصورات من بوده که احتمال زیاد شما هیچ کدومشون نیستی پس از من ناراحتی به دل نگیر

مردم مشهد بهترین مردم ایران هستند .هر جایی خوب و بد داره بالاخره -

این که شوخی بود...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اتفاقاتی این دو سال سر من اومد سر هم کس بیاد سکته میکنه خراسانی ها منو خیلی تحقیر کردن

ببین من آدمهای خیلی خوب تو مشهد زیاد دیرم.

چون زیااااد مشهد رفتم.

آدرس هم اتفاقا خوب میدن.

منتها آره... به نظر من هم روحیه خاصی دارند...خیلی هاشون...

اینجور بهت بگم که نه الان، قبل از انقلاب!!!! یکی از عزیزان من مشهد دانشجو بوده، به قدددددری اذیت شده که میگه اگر امام رضا نبود، کلاهم هم میافتاد مشهد برنمیداشتم...

دیگه تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من شما رو نمیشناسم ولی ببخشید تصورم از شما رو میگم به احتمال زیاد هم نادرست هستشما خیلی حساس هستی و ...

اصلا خراسانی را نمیشناسی پس اصلا اونها حرف منطقی حالیشون نمیشه