2777
2789
عنوان

بگم یا نگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 55 پست

به نظرم حالا که ازت سوال پرسیده نگو .. بزار بعد از یه مهمونی که اومدید بگو نمیدونم حس خوبی نسبت به فلانی ندارم خوشم نمیاد ازش 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...
همینو بگو استارتر شیر وخط کنه راحتتره😀

😂😂😂😂 ای ول

چطوری بانوی جنوب جان؟😍😍😘😘😘 خوبی گلم ؟ ❤💙💖

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه جای تو بودم الان نمیگفتم میزاشتم یه مهومنی دیگه که پیش اومد باهاش مطرح میکردم نه اونم قضیه مهمونی عید و قربانو یچیزی از همون مهمونی میگفتم و میگفتم خوشم نمیاد یا همین قضیه دوست دختر دوران عقدشو میگفتی و میگفتی خوشم نمیاد با همچیت ادمی رفت و امد داشته باشم در مورد این چیزا خیلی باید با سیاست برخورد کنی و شوهرتو بد دل خودت نکنی

از لحاظ آدم شناسی واقعا آدم شناسه

من دوتا پسر دایی دارم با یکی شوخی میکنم و میخندم حساس نیست میگه این اخلاقش اینطوره ولی رو اون یکی حساسه میگه جنبه نداره.

راست میگه مجرد که بود همش مزاحمم میشد حالا خبر نداره مزاحمم میشد وگرنه کلا میگفت اونجایی که اون هست نرو😂

من میگم شاید شوهرم بهتر بشناستش بهش بگم اگه واقعا اخلاق طرف باشه میگه این طرف اخلاق اینه قصدی نداره. ...

شوهرت به این خوبی!!!! چرا ازش قایم میکنی؟؟ حالا یکی شوهرت عصبی و گیر باشه یه چیزی

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
من اگه جای تو بودم الان نمیگفتم میزاشتم یه مهومنی دیگه که پیش اومد باهاش مطرح میکردم نه اونم قضیه مه ...

والا زنش شوهرش که نبو تو جمع گفت فقط خواجه حافظ شیراز خبر نداره😂😂

من میگم شاید شوهرم بهتر بشناستش بهش بگم اگه واقعا اخلاق طرف باشه میگه این طرف اخلاق اینه قصدی نداره. ...

شوهرت هرچقدر هم که بگه من بتو اعتماد ولی مطمعن باش روش تاثیر میزاره یبار براش بگو زنش گفته رابطه داشته منکه خوشم نمیاد با همچین مردی رفت و امد داشته باشیم از وقتی شنیدم از چشم افتاده و از این حرفا اصلن بحثی به سمت خودت نکشون 

شوهرت به این خوبی!!!! چرا ازش قایم میکنی؟؟ حالا یکی شوهرت عصبی و گیر باشه یه چیزی

همین دیگه عذاب وجدان گرفتتم یه دل میگه بگو نهایتش میگه این طرف اخلاقش اینه یا نگاهش  هرز میره یه دل میگه نگو بابا بیکاری مگه