2777
2789
عنوان

بگم یا نگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 55 پست
آخه چندبار خواهرمم گفته این کیه اینقد تو نخته؟ حالا من میگم شاید من حساس شدم. ولی یبار زنش طفلی گف ...

تو تو نخش نباش. چرا اعصاب همسرت رو بهم‌میریزی. یه موقع رفت و آمدها قطع میشه ودلخوری پیش میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته ایشون خودشم مهمون بود و زنشو مادرشوهرشو همه داشتن کار میکردن.

من به تعارفش کار ندارمااا سنگینی نگاهشو حس میکنم خیلی بدم میاد.

حالا شایدم من حساس شدم خواستم بدونم حساسیت منه یا ایشون مورد داره

شاید منظوری نداشته باشه  خیلی ها بخاطرراحترام اینو میگن ودرضمن تلاقی نگاهها هم همیشه بامنظورنی ...

من کافیه یکی تازه وارد جمعمون بشه بی منظور اینقد نگا میکنم فکرم جای دیگستا ولی نگاهم ب اون طرف گاهی اوقات عصبی میشم از دست خودم😂😂😂

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡

الان  نباید بگی چون همسرت با خودش فکر میکنه اگه من حرفی نرنم چیزی به من نمیگه بیشتر بهت گیر میده بزار یه مدت بعد بگو

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
البته ایشون خودشم مهمون بود و زنشو مادرشوهرشو همه داشتن کار میکردن. من به تعارفش کار ندارمااا سنگین ...

به فرض ایشون مورد داشته باشن همسرتون کاری نمی تونن بکنن مگراینکه مهمونی هایی که اونا باشن و شما نباشین که خب باعث دلخوری میشه

البته ایشون خودشم مهمون بود و زنشو مادرشوهرشو همه داشتن کار میکردن. من به تعارفش کار ندارمااا سنگین ...

من باشم، با توجه به اخلاق شوهرت ،میگم....تا شوهرت کمی باهاش سرسنگین باشه یارو خودشو جمع بکنه

وقتی سنگینی نگاه داره...یعنی داره دیگه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

بهت حسودیم شد استارتر، من بیچاره کارد به استخونم نرسه چیزی نمیگم چون از عواقبش میترسم. نمونش شوهر فامیلمون بود که تابستون اومد بچشو تو مهد ثبت نام کنه منم به حساب فامیلی باهاهش خوب حرف زدم خدایا سر کافر نیار این حد از بی جنبگی رو. یارو با مزاحمتاش میترسوند منو . چیزی نمیگفتا تعقیبم می کرد ، دم در محل کارم کشیک می داد و ...دست آخر به داداشم گفتم ولی قسمش دادم کاری نکنه چون عصبانیه و میترسیدم دعوا شه و بزنه یارو یه طوریش شه حالا بیا دیه بده. تو هم فعلا چیزی نگو چون کینه بدل می گیرن فقط جاهایی که اون آقا هست زیاد آفتابی نشو

هیچ  

من میگم شاید شوهرم بهتر بشناستش بهش بگم اگه واقعا اخلاق طرف باشه میگه این طرف اخلاق اینه قصدی نداره.

ولی حالا خودمم میگم نگم ولی بدبختی اینه ایشون هروقت میاد شهر ما هر جایی میخواد بره زنگ میزنه ما هم بریم