2777
2789
2790
2778
عنوان

ازدواج

134 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر 

بنده 25 سالمه تحصیلاتم ارشده و شاغل ماهانه 20 تومن ، اخیرا خواستگاری دارم که اخلاقش تاحدودی به دلم نشسته اما ایشون خانه و ماشین نداره ولی شغلی با جایگاه اجتماعی بالا داره و درآمدش ماهانه 50 هست و در خصوص خانه و ماشین گفته پدرش دراختیار میذاره برای اول زندگی اینم بگم که 30 سالشه و تازه شاغل شده... شما باشید قبول میکنید؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فقط در یک شرایط قبول کن. کاری با خونه و ماشین نداشتن و درامدتون ندارم. در شرایطی قبول کن که خونه مست ...

اره منم همین نظرو دارم اما نمیدونم چطور بیان کنم ناراحت نشه

خب میگی خونه و ماشین در اختیارش میزارن ولی اینجوری هم نباشه ک وابسته باشه  میدونی چی میگم  

وگرنه بقیه چیزاش اوکیه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز