2777
2789
عنوان

گیسوام..دردسرهای بی پایان من😑😑😑

3056 بازدید | 147 پست

من لک دیدم باز😑😑ترشح خونی..بیستر از همیشه..با دستمال پاک کردم دیدم😑فردا صبح میرم سونو..شانسم نداریم😕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاالله کنجد سالم سرجاشه ❤❤❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

عزیزم اشکال ندارن.دکترت چی داد واسه لکه بینی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
عزیزم انشاالله کنجد سالم سرجاشه ❤❤❤

هر چی خدا بخواد..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مثلا😕😕

ایشالا که زود تر نینیت سالم بدنیا بیاد

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
سلام عزیزم چیزی نیست تو ماههای اول لکه بینی طبیعیه نگران نباش ولی حتما سونو بده

حتما سونو میدم.ولی قرمز بود😔😔

2790
2778
2791
2779
2792