2777
2789
عنوان

سقف خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 37 پست
پس حتما واجب شد یه تکنسین بیارم شبا از ترس خوابم نمیبره

چون میگید صدا میده

بببنید بیشتر خونه ها حتی خونه خودم این ترک ها رو داره مثلا الان یه مورب جلومه اما خوب میگید صدا میده و هم خیلی از بابت رد شدن صداتون اذیتین این یعنی توی این ساختمون رعایت نشده اصول مهندسی من فکر نمیکنم جای نگرانی باشع اما تو مساعل سخت  گیرم بهتره مهندس چک کنه اینو اگر صلاح دونستن مقاوم سازی بشه که البته اونم دردسر خودشو داره

چون میگید صدا میدهبببنید بیشتر خونه ها حتی خونه خودم این ترک ها رو داره مثلا الان یه مورب جلومه اما ...

هووووووووف

خود اونی که ساختش فهمید چ اشغالی ساخته که انداختش بهمون 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بببن احتمال خیلی بالا میگم از نم و رطوبت بخاطر داکت ها و موقعیتش هست اما من محتاطم همونجور که پزشکا مسول جون مردم هستن مهندسا هم هستن باید خیلی محتاط باشیم میخوام بگم نگرانی نداره اصلاا  فقط برای محکم کاری

بببن احتمال خیلی بالا میگم از نم و رطوبت بخاطر داکت ها و موقعیتش هست اما من محتاطم همونجور که پزشکا ...

فردا حتمااااا به همسزم میگم یکیو بیاره چک کنه جونمونه

اخه از سر راه که نیوردیمش

از بس تو فکرم شبا خواب میبینم

مممون که راهنماییم کردی گلم خدا خیرت بده انشالله که وقت گذاشتی توضیح دادی

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

فردا حتمااااا به همسزم میگم یکیو بیاره چک کنه جونمونهاخه از سر راه که نیوردیمشاز بس تو فکرم شبا خواب ...

وظیفه من هست من کاری نکردم ❤️

بله عزیزم مگه جون و پولت و اعصابتو از سر راه اوردی ؟؟؟؟ ادم پدرش در میاد دو قرون پول در بیاره دیگه میخواد حداقل ارامش داشته باشه