2777
2789
عنوان

کیک شب یلدا

206 بازدید | 6 پست

سلام امشب مامانم مهمونی شب یلدا داد 

کلی وسایل پختم و درست کردم از صبح 

میوه شیرینی دسر همه چی 

یک کیک هم خریده بودم برای شب یلدا خیلی خوشگل 

اوردم عکس انداختیم ولی نبریدیم گفتم فردا هم مهمونیم ببریم اونجا هم عکس بندازیم 

کار بدی کردم کیک رو نبریدیم به مهمونا ندادیم تا خرخره خرده بودیم جا برا کیک نبود میترسم حرف درارن که کیک رو نبرید، البته خودشونم نخواستم گفتن اصلا جا نداریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا وقتی آدم یه چیزی رو میبینه دلش میخواد دیگه مخصوصا بچه ها... ولی دیگه گذشته بهش فکر نکنید

من خودم مثلا شیرینی میخرم میبرم یه جا دوست دارم باز کنن به خودمونم تعارف کنن وگرنه میمونه تو دلم آخه شکموئم😋🤤 

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

سلام عزیزای دلم🌿 دخترا اگر لباس های زیبا و باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید لطفا کلمه سنجاق رو تو گوگل سرچ کنید و به سایتمون سر بزنید کلی کار خوشگل دیگه هم داریم 

حتما ببینید و سفارش بدید 

پوشاک سنجاق 🧷Sanjaghcollection

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

حرکت جالبی نبود.حداقل برش میزدین و میگفتین کسی میخوره یا نه. معمولا تو هر جمعی دو نفر میگن نیار نیار، بکی هم دلش بخواد روش نمیشه بگه بیار

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "