2777
2789
عنوان

چقدر حس عجیبیه 🥲

247 بازدید | 17 پست

امشب میخواستم به یه نفر بگم سلیقه ی موسیقیت خیلیی خوبه ،خودش بهم پیام داده 🥺

خییلیی خوبییی توووو 

نمیدونستم چه جوری بهش بگم 

You're all the things I've got to remember

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم دیگه اصلا تو دوست داشتن کسی به ناراحتی و شکست نرسی خیلی سخته من درگیرم

ایشالا هیچ کسی نرسه ...

میفهمم چه قدر سختی داری میکشی 🥲

زندگیم یه مدت رو هوا بود 🫠داغون بودم اون مدت 

ایشالا هیچ کسی نرسه ...میفهمم چه قدر سختی داری میکشی 🥲زندگیم یه مدت رو هوا بود 🫠داغون بودم اون مدت

فکر کنم اخراشم ولی خوشحالم سرپا شدی هرچند فراموش نمیشه ولی تونستی 💞🙂

فکر کنم اخراشم ولی خوشحالم سرپا شدی هرچند فراموش نمیشه ولی تونستی 💞🙂

من هزار بار برگشتم سر پله ی اول ...

هر روزی خواستم فراموشش کنم کاراش نذاشت ،امیدوارم کرد ...

بیشتر مدیون خودش و اطرافیانمم ...خودش بهم یه بار گفته بود دورت خیلی شلوغه ،دور که شدیم ،دیدم راست میگه من کورم آدمای دورم رو ،توجه هاشون رو نمیبینم 🫠الان که دارم میبینم باعث شده راحت تر بپذیرم ...هر چند آخرین بارم که دیدمش از نزدیک بعد از دو هفته سه شنبه ی پیش ،دست و پام میلرزید از هیجان ولی یه سری رفتاراش زده ام کرده 

نگران نباش ...درست میشه همه چیز ❤️

من هزار بار برگشتم سر پله ی اول ...هر روزی خواستم فراموشش کنم کاراش نذاشت ،امیدوارم کرد ...بیشتر مدی ...

انگار منو فهمیدی 🙂

چرا من زده نمیشم ؟ دلم میخواد ببینمش باهم دعوا کنیم یا همه چیز درست شه یا همه چیز تموم شه

انگار منو فهمیدی 🙂چرا من زده نمیشم ؟ دلم میخواد ببینمش باهم دعوا کنیم یا همه چیز درست شه یا همه چیز ...

من کلا آدم حساسیم ...خییلیی زود از آدما خسته میشم ...تا یه جایی دووم میارم ،اینقدر آسیب دیده هستم از رفتار آدما که راحت تر میتونم کنارشون بزنم، هر رفتار یه آدم خیلی روی روح و روانم تاثیر میذاره ،تو اون یکسال و خورده ای که من در ارتباط بودم و علاقه مند شدم ،کلی آدمو گذاشتم کنار و ایشون موند ،تا یه جایی دووم آوردم ...

ایشالا هیچ وقت جای من نباشی❤️،اونقدر آسیب دیدم از این و اون که بگذریم (بحث عشق و عاشقی نبوده آسیبام ولی خوب تاثیر گذاشته رو این بعد قضیه هم )  هر چند منم همین حسو داشتم و میدونم یه جایی تهش خالی میکنم خودمو ...وقتش نرسیده فقط 😅

من کلا آدم حساسیم ...خییلیی زود از آدما خسته میشم ...تا یه جایی دووم میارم ،اینقدر آسیب دیده هستم از ...

همه چیز درست میشه همه هم کارماشو پس میدن باور کن . 

همون ادم الان داره از دلتنگی میمیره ولی انقدر  غرور داره همین غرورش نابودم کرد . همون غرورش میزارع تو کاسش 

هر موقع خواستی بیا باهم حرف بزنیم جدی خیلی لازمه 

منکه نمیشناسمتون شمام منو نمیشناسی درددل با غریبه خیلی قشنگ تره تا اشنا البته اگه دوست داشتهباشی هرچی صلاحته