2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 60 پست
الان به نظر شما چیزی بوده .شما که تجربه داری کمکم کن

عزیزم من ک شوهرت رو نمیشناسم 

ولی منم میگم ممکنه هرچیزی بوده باشه حسم میگ خیانت نبوده

حالا منم ک علم غیب ندارم فقط حسم میگ...همین

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میترسم خیانت کرده باشه همش حس میکنم دروغ میگه اصلا .گرچه مشروب برام مهم نیست ولی در کل متنفر از م ...

ای بدبخت مردا

خواهر چرا شلوغش میکنی برو سر زندگیت

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم

عزیزم من ک شوهرت رو نمیشناسم ولی منم میگم ممکنه هرچیزی بوده باشه حسم میگ خیانت نبودهحالا منم ک علم غ ...

اینجا چنبار تاپیک زدم بلااستثنا گفتن خیانته منم شک افتاد بدتر به جونم

نی نی سایتی ها بعضی هاشون فقط ۲تا کلمه بلدن یکی آره داره خیانت میکنه دومی هم طلاق 

آخه رو چه حساب میگی خیانت کرده؟؟؟؟چون فقط بوی عطر داده؟؟؟

نه ببین جایی بوده که بخاطرش صدبار قسم دروغ گفته و چنبار دروغ گفته که معلوم شده حالا چی بوده فقط خدا میدونه

ایشالله ک خیانت نباشه نگران نباش یه درصد احتمال بده راست گفته باشه تو ک مدرک درست حسابی نداری چرا الکی جو میدی

خب دیگ چیبزرگ شو گلم میدونم ما زنا خیلی حساسم حاضریم همسرمون معتاد باشه اما خیانت نکنهولی شما هم سیا ...

اصلا سیاست ندارم امشب شب یلدا همه خونه مادرشوهرش بودن منم اومدم خونه مادرم قهر همه هم فهمیدن اصلا یه وضعی هستم