2777
2789

من ۴ روز پیش تزریق کات گونه انجام دادم ک ب دلیل اشتباه تزریق کننده توی رگم زده شدو داشت  و راه رگ مسدود شد و‌داشت نکروز رخ میداد اگر دیر متوجه میشم بافت پوستو میمرد

سریعا ژل تخلیه شدجدا از درد و اضطراب و استرس و هزینه کلی خانوادم نگران شدن

خواهش میکنم اگر مشکلی ندارید الکی صورتتون رو دستکاری نکنید بشدت  ژل ها عواقب دارن  بین هر ۱۰۰ نفر یک نفر ممکنه دچار نکروز بشه اما بشدت سخت و درد اوره

وای جدی؟ منم کاشت مژه انجام دادم بخاطر چسب فیکسش از دیشب سوزش چشم دارممیخاستم ژل لب بزنم ینی منصرف ش ...

نه منصرف نشو اما بدون تحقیق کاری انجام نده حتما پیش متخصص اینکارو کن حتما از برندای خوب استفاده کن و راجب برند ها هم  تحقیق کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاربر اینجا بود فکر کنم نکروز داشت خیلی ناامید بود خواهرش با اکانت ایشون گفت خودکشی کرده

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه کاربر اینجا بود فکر کنم نکروز داشت خیلی ناامید بود خواهرش با اکانت ایشون گفت خودکشی کرده

وای خدای من الهییییی  واقعا بیماری خطرناکیه بخاطر اشتباه یکی دیگه این بلا سر آدم میاد من توی اینکار خودمم مقصر میدونم ک چرا اینکارو انجام دادم اما دیگه نباید سرزنش کنم هنوز تحت درمانم و تازه ۳ روز دیگه علائم بهبود مشخص میشه

وای خدای من الهییییی واقعا بیماری خطرناکیه بخاطر اشتباه یکی دیگه این بلا سر آدم میاد من توی اینکار ...

فکر کنم اون کاربر بینیش رو عمل کرده بود و مشکل پیدا کرد .. نمیدونم تزریقم انجام داده بود یانه .. کاش زنده باشه هرجا هست 😢

ان شاءالله زودتر خوب بشید عزیزم ♥️♥️♥️

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ممنونم مهربون 🌸انشالله ک حالش خوبه و زندس و بیماریش هم اوکی شده

الهی امین 

وای توروخدا چجوری تشخیص دادی من چن شبه خواب و خوراک ندارم همش میترسم نکروز یا عفونت بگیرم نفهمم یا ب ...

من فردای بعد از تزریق کات گونه حس کردم قسمت شقیقم  ورم کرده و دست گذاشتم  روی اون قسمت سرم گیج رفت بعد کمکم موهای سرم درد گرفت بعد صورتم شروع شد به قرمزی و بعد دیدین خون توی رگ جریان نداره. سفید میشه اون قسمتا اونجوری شد نه یک جا نه دو جا ۵ تا پزشک متخصص  رفتم همه گفتن شروع نکروزه و رگم مسدود شده 

من واقعا مردم و زنده شدم تا درمان شدم دست دکترمو میبوسم ک درمانم کرد 

من فردای بعد از تزریق کات گونه حس کردم قسمت شقیقم ورم کرده و دست گذاشتم روی اون قسمت سرم گیج رفت ب ...

من واقعا نمیدونم چطور تشخیص بدم خیلی ناراحتم

گونم یکیش همون روزه اول دس میکشیدم یه برجستگی مثه جوش احساس میکردم

الان شقیقم همش برجسته شده وقتی دست میزنم 

یه دکتر رفتم اصن نگام نکرد گف هرجا تزریق کردی برو نشون همون بده اونیکه پیشش تزریق میکردم اگه یه چیزی بلد بود الان وضعم این نمیشد😑