2777
2789
چرا دعواتون شد؟

بهتره تاپینگا قبلیو بخونید ... منو بدون رضایت قلبی خودم برده خونه باباش بعدم میخواست ببره خونه خالش ...من تو خودم بودم ناراحت....دلمم شام نمیخواست زورا بیرزور گفتن باید بخوری یکم خوردم سفره هم جمع کردم .بعد جلو خانوادش گفت اگه میخوای این نمایشارو بدی نریم خونه خالم ...گفتم چه نمایشی ...گفت تو داری به خانوادم بی احترامی میکنی که تو خودتی ...اوناهم اومدن پشتشو گرفتن گفتن تو داری به ما لی احترامی میکنی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب شماهم ناراحتیتو پنهون میکردی خوبه که همراهت کزده با خودش برده تورو میتونست بگه نمیری نرو تنها میرفت. 

همه ی بدهی هایم راهم اگر صاف کنم بازهم به دلم مدیون میمانم برای تمام دلم میخواست هایی که بی جواب ماند💔

من از دست خانوادش ناراحت بودم ...

انقد ناراحتی های بزرگتری هست که این چیزا توشون انگارشوخیه سخت نگیر عزیزم سعی کن لذت ببری اگه با خانوادش مشکل داری هفته ای یکی دوبار بیشترنمیبینیشون که سعی کن اونموقع رو هم آروم باشی حداقل حفظ ظاهر کنی. معلومه شوهرت خانوادشو خیلی میخواد با اینکارها خودتو از چشمش میندازی

همه ی بدهی هایم راهم اگر صاف کنم بازهم به دلم مدیون میمانم برای تمام دلم میخواست هایی که بی جواب ماند💔