دخترپاییزی78 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 5825 عنوان توروبقران راه حل بهم بدین 152 بازدید | 29 پست بچم تبش بالاست شیاف گذاشتم ساعت هشت و نیم نیم ساعت پیش هم استامینوفن شربت دادم بهش الان تبش ۳۸ پاشویه دادم شوهرم نیست ببرمش بیمارستان توروخدا راه حل بهم بدین تبش بیاد پایین وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷ 1403/09/30 | 02:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaniiiiiiiiiiiiii عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 595 ۴ ساعت یه بار شیاف بزارجوراباشو باابلیمو خیس کن پاش کندستمال با گلاب خیس کن بزار رو پیشونیش
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4961 عزیزم این ویروسی که اومده متاسفانه تب چند روز طول میکشه تا بیاد پایین ۰پسرم دوبار بردم بیمارستان سوروم وآمپول و...تا تبش اومد پایینراستی تل نشده؟(توگلوش چیزی نمونده) التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
گیسو_گیسو_گیسو عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 4312 سلام عزیزم. شربت ایبو بروفن بده. زود تبش میاد پایین بچه منم دیشب تا صبح تب داشت. شیاف و استامینوفن بیهوده بود فقط، ایبوپروفن دادن اومد پایین
ساعتمسی عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5902 آب فقط آب آب بهش زیاد بدین به خاطر عفونتی هست که احتمالاً تو بدنشه اگه آب زیاد بخوره ادرارش زیاد میشه و عفونت همراه ادرار باهم دفع میشه .پارچه هم خیس کنید بزارین رو سرش و به پاشویه کردن ادامه بدین ایشالا که قطع میشه
ماهسونگ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4961 زنگ بزن اورژانس عزیزم خدایی نکرده یهو به نقطه تشنج نرسه راست میگه خطرناکه اورژانس راهنماییت میکنه پسر اول من تو خود بیمارستان تشنج کرد تبش ۴۰ درجه بود خداروشکر بخیر گذشت از اون موقع میترسم التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
دخترپاییزی78 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 5825 عزیزم این ویروسی که اومده متاسفانه تب چند روز طول میکشه تا بیاد پایین ۰پسرم دوبار بردم بیمارستان سور ... نه سینوس هاش عفونت دارن توروقران دعا کنین تبش بیاد پایین ۴۸ ساعتهچشم رو هم نذاشتم از ترس تبش دارم دق میکنم بچم چیزیش نشه😭 وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷
ساعتمسی عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5902 اگه شدت گرفت لطفا با اورژانس تماس بگیر .قرص و اینجور چیزا به بچه نده ، برای بچه خوب نیست زیاد
دخترپاییزی78 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 5825 راست میگه خطرناکه اورژانس راهنماییت میکنه پسر اول من تو خود بیمارستان تشنج کرد تبش ۴۰ درجه بود خدارو ... یاخدا 😭😭😭 وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷
1377_hanyy عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 5862 راست میگه خطرناکه اورژانس راهنماییت میکنه پسر اول من تو خود بیمارستان تشنج کرد تبش ۴۰ درجه بود خدارو ... منم بچم دوساله بود تو بغلم تشنج کرد از اون موقع هرکسی میپرسه میگم ارزش نداره ریسک کنی اورژانس بزن
دخترپاییزی78 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 5825 اگه شدت گرفت لطفا با اورژانس تماس بگیر .قرص و اینجور چیزا به بچه نده ، برای بچه خوب نیست زیاد قرص که ن سنش اونقدر نیست قرص بدم توروخدا بگو الان میتونم براش شیاف دیکلوفناک بذارم؟سر شب شیاف استامینوفن گذاشتم نیم ساعت پیش هم شربت استامینوفن دادم بروفن نمیتونه بخوره حساسیت داره وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷