2777
2789
حال دل در قاشقيري تخم هندوانه خواب گاو است فك كنم يه ضرب المثله

اینی که گفتین ظرب المثله؟

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی که گفتین ظرب المثله؟

منم يه بار تو يه تاپيك ديگه خوندم كه گفتن يه ضرب المثله

ولي معنيشو نميدونم تو گوگل هم سرچ كردم پيدا نكردم معنيشو 

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
منم يه بار تو يه تاپيك ديگه خوندم كه گفتن يه ضرب المثله ولي معنيشو نميدونم تو گوگل هم سرچ ...

ممنون

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

به چ گویشیه؟؟

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
نمیدونم فقط نوشته محلیه هیچ توضیح دیگه ایی نداره گلم

ممنون😘

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

چقدر جمله بندیش مسخره س

این ضرب المثل معنیش چیه

چقدر نچسبه

من که میگم سر کاریه

یعنی چی تخم هندوانه خواب گاوه؟!!!!!!!

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.