777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 عنوان شد بعد ازدواج 84 بازدید | 6 پست به اکستون فکر کنید یا دلتون تنگ شه؟! آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا 1403/09/30 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elmiraaa22 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 7172 بهش فکر کردم و خداروشکر کردم با شوهرم اشنا شدم مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 بهش فکر کردم و خداروشکر کردم با شوهرم اشنا شدم چقد بعد از کات ازدواج کردی؟!واقعا دیگ اون فرد برات بی اهمیتن؟که چیکار میکنن و کجاس؟ آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
elmiraaa22 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 7172 چقد بعد از کات ازدواج کردی؟!واقعا دیگ اون فرد برات بی اهمیتن؟که چیکار میکنن و کجاس؟ دختر شیطونی بودم اکسای زیادی داشتم ولی این اکسم خیلی دوسش داشتم وضع مالیش خوب نبود وضع مالی ما عالی بود بهش چندین بار گفتم پولت برام مهم نیست من تورو دوست دارم اما جرئت نداشت کاری برای اینده بکنهاز ادمای بزدل متنفرمبا شوهرمم یک سال و نیم دوست بودم بعد ازدواج کردم مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍
777yasabi مدیر استارتر عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 2223 دختر شیطونی بودم اکسای زیادی داشتم ولی این اکسم خیلی دوسش داشتم وضع مالیش خوب نبود وضع مالی ما عالی ... من همین ی دونه اکس رو تو زندگیم داشتم و دارم همیشه حس میمنم هیشکیییی جاش نمیاد ایقد دوسش داشتم باشم چون همیشه میگن عشق اول ی چی دیگش آقای قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
elmiraaa22 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 7172 من همین ی دونه اکس رو تو زندگیم داشتم و دارم همیشه حس میمنم هیشکیییی جاش نمیاد ایقد دوسش داشتم باشم ... برای من عشق اولم نبود بعدا فهمیدم وقتی عاشق بشی متوجه میشی این یه دوست داشتن بوده من عشق اولم شوهرم بود ادمی که عاشقت باشه برات همه کار میکنه شوهر من وقتی با من اشنا شد قید مهاجرتشو زد ولی اون جرئت نداشت بیاد خواستگاریم مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍