2777
2789
عنوان

لرزش چرخ گوشت

521 بازدید | 18 پست

سلام بچه من یه هفته پیش چرخ گوشت ارشیا خریدم ۵۰۰حالا امشب میخواستم نخود چرخ کنم قسمتی ک مواد رو میریختم چرخ کنم میلرزید پیچش سفت بستیم بازم تکون میخورد برا شما هم اینجوره یا مال من خرابه؟ب شوهرمم میگم ک خرابه عوض کن عصبانی شده ک من روم نمیشه حودت وردار ببر بگو خرابه چیکار کنم

اخه براچی ۵۰۰تومن پول یه مارک متفرقه میرین واقعا دلتون نمیسوزه؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه براچی ۵۰۰تومن پول یه مارک متفرقه میرین واقعا دلتون نمیسوزه؟

والا فقط دو تا مارک داشت سانی با همین شوهرم چون پیش این حساب داشته گرفته منم راضی نبودم پارس خزرم داشت

والا فقط دو تا مارک داشت سانی با همین شوهرم چون پیش این حساب داشته گرفته منم راضی نبودم پارس خزرم دا ...

خب پارس خزر میگرفتی که سالیانه امتحانشو پس داده.حیفه ببر عوض کن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

چرخگوشت من اين سري كلا كند بود وااااي تمام مرغ تو اون قسمت داخليش گير كرد فقط اب مرغ از سوراخا ميريخت تو كاسه 

دريغ از ي تيكه گوشت 

حالمو گرفت

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

واس من هم نميلرزه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
والا فقط دو تا مارک داشت سانی با همین شوهرم چون پیش این حساب داشته گرفته منم راضی نبودم پارس خزرم دا ...

وا پارس خزر ك عاليه

خب پارس خزر میگرفتی که سالیانه امتحانشو پس داده.حیفه ببر عوض کن

سانی هم خوبه نه؟بهتر از پارس خزره؟شوهرم ب قیمت نگا کرد گفت این خوبه حالا هم میگم من روم نمیشه ببرس پس چی بگم

سانی هم خوبه نه؟بهتر از پارس خزره؟شوهرم ب قیمت نگا کرد گفت این خوبه حالا هم میگم من روم نمیشه ببرس پ ...

یعنی چی روم نمیشه مگه مفتی گرفتی که روت نشه وووووش.ببر عوض کن اونجا هم تست کن

چیکار کنم خدا با این آدم کم رو ایتجوزه

بخدا که بهتون انداختا.من خودم دوسال فروشنده لوازم برقی بودم.ببر پس بره یا پولتو بگیر یا جاش پارس خزر یا پاناسونیک وردار

بخدا که بهتون انداختا.من خودم دوسال فروشنده لوازم برقی بودم.ببر پس بره یا پولتو بگیر یا جاش پارس خزر ...

پاناسونیک نداشت فقط همین سه مارک ارشیا و سانی و پارس خزر خودم سانی برداشتم دیگه باز عوض کردیم

پاناسونیک نداشت فقط همین سه مارک ارشیا و سانی و پارس خزر خودم سانی برداشتم دیگه باز عوض کردیم

خود دانی من بودم میرفتم و میگفتم ارابه و میلرزه اکه کفت عادیه بگو از پشت کوه نیومدم قبلانم چرخ گوشت داشتم.پارس خزر بزن زیر بغلت و بیا بیرون