2777
2789
عنوان

کمککککک😭❗️

53 بازدید | 5 پست

بیاید یه ذره براتون درد دل کنم 

ما یه فامیل داریم خونش نزدیک به ما ست ، یعنی ولش کنی هروز خونه ما میاد مهمان خوبه ولی هر چیزی یه حدی داره ما اصلا خونه اینا نمیریم چون کلا خوشم نمیاد ازشون اما یعنی خسته شدیم از بس هروز هروز میاد به ی بهونه ای خونه ما ، ای کاش فقط این بود به شدت آدمیه که حرف میبره میاره خیلی هم فضولی میکنه تو زندگیمون خستمون کرده واقعا ، خیلی هم پرو هستش یعنی یه بار دیگه نهایت یه بی احترامی که به یه مهمان میشه کرد رو کردم ولی مگه یه ذره خجالت کشید !!! اصلاااا ، تروخدا یه راه حل بگید دیگه این نیاد خسته شدیم بخدا ،به جز نمک ریختن تو کفش  اگه راهی هست بگید 😭 نگید بهش بگو که این آدم انقدر پرو هست که هر حرفی هم بزنی به خودش نمیگیره اصلا ، در باز نکردن هم بی فایده اس برادرم دلسوزی میکنه هی در باز میکنه هر چی هم بگم بی فایده اس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراا😭

خب عزیزم خیلی محکم بگید نیاد . یا واقعا درو باز نکنید .  بهش بگو میشه خونه ما دیگع نیای من میخام درس بخونم . یا من نمیخام با شما رفت امد کنم .  ببین این دنیا باید حقتو بگیری وگرنه بقیه سوارت میشن . مخصوصا ادمای بیشعور

بهش بگو یه هفته می خوایم بریم مسافرت  اگه اومد درخونتون درباز نکنید بگو مسافرت بودیم

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه