2789
توب برای شما خوب بود اون بچه تک بزرگ شد یعتی دوتا تک فرزند

اره دقیقا خیلی خوب بود 2 تا تک فرزند

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه سه نفرین

پدر 

مادر

فرزند

و همه اتفاقا میوفته گردن بچه چون ادم دیگه ای غیر از اون نمیتونه مرتکب جرم بشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

تک فرزندم و خوب نیست به نظرم

ولی از طرفی الان شرایط اقتصادی به خیلی از خونواده ها اجازه نمیده بیشتر از یه بچه بیارن 

چنان چه اخلاق نداری یا اومدی حرصت از زندگی داغونتو سر کاربرای اینجا خالی کنی یا حق الناس سرت نمیشه راحت توهین میکنی و تهمت میزنی و غیبت میکنی خودتو مذهبی و مومن نشون نده همین شماها باعث شدین مردم از دین زده شن «منظورم مومنان واقعی که مراقب رفتارشون هستن نیست»❌خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری ها و اختلالات مغز و اعصاب و روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر بیماری منه نه این که قصد اذیت کردن کسی رو داشته باشم بیماریم مربوط به مغز و اعصابه ولی از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین بیماری منو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون زیاد ناتوان کننده نیست و تو ظاهر مشخص نمیشه، مادر زادیه)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

چند سالتونه احه یه برادر یه خواهر هم دوتا تک فرزند هستند یه تک دختر یه تک پسر

این که تک فرزندی نیست!

دوتا فرزند ولی دو جنس مختلف هست

کلا داستان تک فرزندی با دوتا بچه خیلی فرق داره

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

تک فرزندی بنظرم اصلاخوب نیس برای کسی ک شرایطش اوکی باشه ..پسرم ۱۲سالشه وتک فرزنده متاسفانه افسردگی گرفته بااینکه خیلی تورفاهه ولی همیشه عصبی ونگرانه دلم براش کبابه کاش خدای بچع دیگم بهم میداد این اخرین ارزومه😥

این که تک فرزندی نیست!دوتا فرزند ولی دو جنس مختلف هستکلا داستان تک فرزندی با دوتا بچه خیلی فرق داره

بینید میگن تک دختر تک پسر مثلا جاریم اونروز میگفت بخواید حساب کنید منم تک فرزندم برادرم بزرگ شده گهگداری میبینمش خواهر ندارم با مادرم بیرونم خوب اینم یه جور تک فرزند هستش دیگه

بینید میگن تک دختر تک پسر مثلا جاریم اونروز میگفت بخواید حساب کنید منم تک فرزندم برادرم بزرگ شده گهگ ...

ببین هم جنس خوبه ولی خواهر برادرم هم کمک همن یا کمک پدر و مادر نمیشه گفت تک فرزند

ببین هم جنس خوبه ولی خواهر برادرم هم کمک همن یا کمک پدر و مادر نمیشه گفت تک فرزند

والله اینو زمانی متوجه میشی که بزرگ‌میشی میبینی ا چرا خواهر نداری بری باهاش بیرون تک فرزند نبودن یعنی حداقل ۳ فرزند داشتن یا دو عدد فرزند هم جنس داشتن

بینید میگن تک دختر تک پسر مثلا جاریم اونروز میگفت بخواید حساب کنید منم تک فرزندم برادرم بزرگ شده گهگ ...

نه نیست به هرحال دو تا هستن

میگن دو تا دارن؛ تو دختر و تک پسر دارن، نمیگن که تک فرزند دارن!

حتی همون حس و حال پدر و مادر هم متفاوته؛ وقتی ۲ تا هستن تا وقتی فقط یکی هست

اگه اینطوری باشه؛ پس مثلا طرف ۱۰ تا بچه داره؛ ۹ تاش مهاجرت کردن خارج و شهرهای دیگه ؛ فقط یکیش مونده. آیا تک فرزند حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ قطعا نه....

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️