2821
2789

اگه تعداد نظرات موافق تک فرزندی توی تاپیکتون زیادتر از موافق های چند فرزندی باشه، تاپیکتون را میترکه. بعد شما اینجا میپرسید؟؟

وضع مالی خودتون، اعصاب و روان خودتون و همسرتون، تعداد اتاق خوابهای خونتون، مقدار وقت ازادتون، جامعه ای که درش زندکی میکنید را در نظر بگیرید خودتون قطعا میتونید بهش پاسخ بدید🌺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من 14 سال تک بودم

با اینکه خواهرم خیلی دوس دارم برام عزیزه

با توجه به شرایط مالی دوست نداشتم دوتامون همزمان میبودیم

واقعا 2 تا تک بچه خیلی بهتره

یعنی هرکدوم جدا بزرگ شدیم و انگاری تک

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من 14 سال تک بودمبا اینکه خواهرم خیلی دوس دارم برام عزیزهبا توجه به شرایط مالی دوست نداشتم دوتامون ه ...

فاصله سنی بالای ۶ سال دوتا تک فرزند به حساب میاد چون همبازی هم نیستن ولی خوب همو دوست دارند

فاصله سنی بالای ۶ سال دوتا تک فرزند به حساب میاد چون همبازی هم نیستن ولی خوب همو دوست دارند

نه همه چیز ب هم بازی بودن ک نیست 

همزمان 2 تا بچه مدرسه ای هستن همزمان در هرصورت بچه هستن

ولی ما تا ابجیم از نی نی در اومد من دانشجو شدمو  ازدواج کردم

کلا تک تک بودیم و بسیار خوب بود

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نه همه چیز ب هم بازی بودن ک نیست همزمان 2 تا بچه مدرسه ای هستن همزمان در هرصورت بچه هستنولی ما تا اب ...

توب برای شما خوب بود اون بچه تک بزرگ شد یعتی دوتا تک فرزند

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792