2777
2789
عنوان

ازدواج زوری

167 بازدید | 14 پست

نه ماهه باردارم شوهرم دائم خیانت میکنه بهم از خانوادم دورم غریبم تو ۱۲سالگی بزور شوهرم دادن هیچی برای شوهرم کم نذاشتم دائم بخاطر خانوادش دعوا میکرد کتکم میزد شبانه روزی کارم گریه بود بچگی نکردم الانم که خیانت اضافه شد خستم خدایا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندسالته اسی؟ مستقل شو طلاق بگیر 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مشاوره نرفتید تا حالا؟

گرچه این رفتار از همسرتون قابل انتظاره چون مردی که کودک همسر انتخاب میکنه مهم ترین دلیلش همینه که بتونه به راحتی هر ظلمی که میخواد بکنه و خیالش راحته همسرش به خاطر صغر سن و احیاناً نداشتن حامی و خانواده درست و حسابی، همه چیز رو تحمل میکنه

ولی کاش باردار نمیشدید 

الان چند سالتونه؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
۱۹سالمه عزیزم نمیره مشاوره

خب هنوز اول راه و در اوج جوونی هستید

اگر میتونید همسرتون رو اصلاح کنید که قطعاً بهتره اما اگر واقعاً هیچ جور اصلاح پذیر نیست بهتره یه بازنگری بکنید زندگیتون رو... احتمال میدم که درس نخوندید...اگر میتونید درستون رو ادامه بدید حتی اگر شده به صورت غیرحضوری... یا اگر نمیشه سعی کنید مهارت و هنری کسب کنید و در کنارش شروع به پس انداز کنید و جدا بشید... الان اگر جدا بشید با توجه به نیروی جوونی، فرصت پیشرفت و حتی ازدواج مناسب تری ممکنه براتون فراهم بشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............