2777
2789
عنوان

آشپزا بیاین

74 بازدید | 14 پست

بچه ها برای ژله شب یلدا میخوام لایه اول ژله سبز بریم لایه دوم سفید میتونم ژل آلوورا رو با شیر خاطی کنم به جای بستنی مزش بد نمیشه?

لایه سومم ژله رنگ قرمز

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

آره میشه،

منتها برعکس گفتی،اول لایه ی قرمز بعد سفید بعد سبز

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با بستنی نه

میخواستم ببینم با سیر هم اوکیه یا نه

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
سفیدک بهتربدون بستنی قاطی کنی همون ژله ارورابریز

آها یعنی بین قرمز و سبز بی رنگ باشه?

اینکه میشه پرچم ایران

نخیر،هندونه میشه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه فقط شیر هم گرم کن بعد جفتش که از دما افتاد قاطی کن که شیر نبره

مرسیی مزس بد نمیشه?

قالبیشو گفتم