2821
2789
عنوان

قتل غیر عمد

789 بازدید | 19 پست

زندان هم داره؟

بعد کسی که باعث مرگ یه انسانی شده میتونه خودش رو ببخشه؟ چجوری با عذاب وجدان کنار میاد؟ احساس میکنم باید خیلی سخت باشه

خدا برای کسی پیش نیاره الهی البته

بله بعد پرداخت دیه باید ی ماهی رو تو زندان باشه که میشه پول داد و زندان نرف البته رضایت خانواده مقتول هم لازمه . عذاب وجدان همیشه همراه ادمه ولی باهاش کنار میاین بسنگی ب روحیه طرف داره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله بعد پرداخت دیه باید ی ماهی رو تو زندان باشه که میشه پول داد و زندان نرف البته رضایت خانواده مقتو ...

ااگر خانواده مقتول راضی نشن چی میشه؟ میتونن شکایت کنن

؟

ااگر خانواده مقتول راضی نشن چی میشه؟ میتونن شکایت کنن؟

خانواده طرف رضایت ندن باید برن زندان درهر صورت میشه زندانو پولی پرداخت کرد حدود 60تومن اینا . البته بستکی ب حکم زندانم داره ها ی حکمش اینه ک بااید بری مگ اینک پارتی داشتی باشی . 

اگ گرفتار همچین مشکلی شدین اصلا و ابدا ب خونه مقتول نرین مخصوصن خانوما. بهتره فقط برای عرض تسلیت چن تا اقای موقر باشخصیت برن 

میگید غیر عمد بوده پس چرا باید عذاب وجدان داشته باشه ؟ مگه عمدی بوده

پسر خاله من با اقایی بیست ساله پارسال همین روز توی بزرگراه تصادف کردن و متاسفانه اقا فوت شدن مقصر هم اقا بود چن متر جلوتر پل بود ولی میخواسته پیاده بره . اون شب ن تنها اون ،همه ما حالمون بود الان ی سال گذشته ولی هربار یادش میوفتیم جیگرمون میسوزه جوون بود خیلی جوون با اینکه غ عمد بود ولی عذاب وحدان میگیرین . خاله‌م با اینک اصلا زن احساساتی ولی یادش ک میوفته گریه‌ش بند نمیاد

میگید غیر عمد بوده پس چرا باید عذاب وجدان داشته باشه ؟ مگه عمدی بوده

بلاخره ناخواسته هم باشه باعث مرگ یک آدم شده. نمیشه که راحت باشه انگار نه انگار اتفاقی افتاده

پسر خاله من با اقایی بیست ساله پارسال همین روز توی بزرگراه تصادف کردن و متاسفانه اقا فوت شدن مقصر هم ...

چچه اتفاقی برای پسرخاله تون افتاد؟ چیکارش کردن؟

چچه اتفاقی برای پسرخاله تون افتاد؟ چیکارش کردن؟

هیچی . فقط دیه پرداخت کردن خدا رو شکر بیمه‌ش کامل بود همه دیه‌شو دولت پرداخت کرد .ولی از جیب خودشون یکی پول زندان بود یکیم اینکه شوهرخاله‌م هزینه سنگ قبره مرحومو ب گردن گرفتن ک شده حتی یکم کمک حالشون باشن اونام ادمای خوبی بودن خدا خیرشون بده . 

باورت میشه روزیکه تصادف کرد داشتن اولین یلدایی عروسمونو میبردیم؟ خیلی روزی بدی بود . ی عالمه هزینه خوردنی ها ی غم بزرگ دیدن صورتای تازع عروس چی بگم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز