2777
2789
عنوان

دلم خونه

60 بازدید | 8 پست

من فقط اخلاقم تنده و عصبیم و قبلا هم سابقه افسردگی داشتم الانم هستم چیزی کم ندارم تو زندگی ولی افسردگی دارم 

شوهرم بهم میگه تا هفته دیگ میریم واسه طلاق با اخم نشسته رو مبل خیلی خرد شدم البته حقمه خیلی اذیتش کردم البته اینم بگم اختلاف فرهنگی زیادی داشتیم و من فقط اخلاقم تنده و باهاش زیاد درد دل میکنم بهش گفتم اگ این تصمیمته دیگ برنگرد ازش اینم شب یلدای منه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نارحتی یکی از احساس های آدمه این الان دلداری دادنته میدونی رو راست بودن همینه آخرش همه بهش سرکوفت می ...

عزیزم سرکوفت نمیزنم آخه چه دلداری بدیم دیگه عاقبت ندونن کاری های خودتون بوده دیگه هر کار اشتباهی رفتار اشتباهی حرف اشتباهی و ... قطعا یه بازخورد منفی داره

رفتم ولی الان ی مدته نمیرم

اشتباه میکتی

کنارش،  ورزش کن     بخدا خیلی تاثیر داره

سعی کن  چند تا دوست خوب   پیدا کنی 

برو جاهای خیریه    کمک کن      یا خودت تو خونه یک جوری از این کارهای خیر بکن

من    نه فقط تو احادیث خودمون     بلکه تو خیلی کتاب‌های روانشناسی خارجی خوندم     کمک به دیگران   بزرگترین چیری که حال آدمها رو خوب میکنه

دلت به خودت و بچه ات بسوزه

همه  مشکل دارن     ولی نباید عقب بکشی

اگر هم  مذهبی هستی   که دعا و حرم و.... کمکت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز