2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداانشالله اهل وعاقلش کنه خداکنه همیشه سایش بالاسرت باشه پدرومادرنعمتن

خدا بکشع راحت شم پول ک نداره همش هم فحش د عوا داریم

فقط میره آبروی ما رو میبره از خودش حرف در میاره ک بخواد ب قول خودش آینده ازدواح ما خراب کته مرده شور مرده

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
خدا بکشع راحت شم پول ک نداره همش هم فحش د عوا داریمفقط میره آبروی ما رو میبره از خودش حرف در میاره ک ...

این جوری نگوابجی فردا خدانکرده یه چیزیش بشه خودت کلی غصه اش رومی خوری کاش پدرمن هم بود هرروز توسرم می زد شکنجه ام می کرد گریه ام رودرمیاورد ولی سایه اش بالاسری بود باورمی کنی دوس دارم فقط یه باردیگه ببینمش بغلش کنم بگم باباجون دیگه ازپیشم نرو همیشه پیشم بمون ولی کو هیچ ددی ازش نداریم نمی دونیم کجاس نمی دونیم زنده اس یامرده حتی یه قبرازش ندارم که پنج شنبه هابرم براش فاتحه بخونم و خیرات بدم 😭😭😭😭به خداحاظرم ده سال ازعمرم روبدم تاپدرم رو یه ساعت هم که شده ببینم 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
این جوری نگوابجی فردا خدانکرده یه چیزیش بشه خودت کلی غصه اش رومی خوری کاش پدرمن هم بود هرروز توسرم م ...

ن من حاضرم هر چی دارم بدم بابام بمیره میخام چبکار پدری ک ن خرج میده ن اخلاق داره آینده منم خراب میکنخ

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
ن من حاضرم هر چی دارم بدم بابام بمیره میخام چبکار پدری ک ن خرج میده ن اخلاق داره آینده منم خراب میکن ...

الهی 😔😔😔

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊