2777
2789
عنوان

تردید در تلاق

101 بازدید | 13 پست

بخاطر رفتار های تحیر آمیز،توهین ،عدم توانایی کار و افتادن مسئولیت زندگی رو دوش خودم درخواست طلاق دادم و چون توافقی مراحل داره سریع طی میشه و شنبه باید برم دادگاه،الان دچار تردید شدم میترسم کارم اشتباه باشد یا نامردی در حق طرف چون نمیتونه کار کنه من ولش میکنم

چه سخت برو پیش مشاور تا بهت کمک کنه

جلسات مشاور تموم شده و کمک کننده نبود ،من علاقمو نسبت بهش از دست دادم و خودم حس میکنم بیشتر بخاطر وابستگی و دلسوزی دچار تردید شدم میترسم این افکار همیشه باهام باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چون تجربه تا پای طلاق و دارم بهت میگم

اگر واقعا میتونی ولش کنی و مطمئن شدی اقدام کن در غیر اینصورت خودت و طرفت و خانواده هاتون و درگیر نکن در ضمن اینکه میگی شک داری حتما قبلش اگر میتونی هزینه کنی مشاوره قبل طلاق برو و اگر اونام گفتن جدا شی برات بهتره پس اونموقع تصمیم جدی بگیر 

من چون تجربه تا پای طلاق و دارم بهت میگماگر واقعا میتونی ولش کنی و مطمئن شدی اقدام کن در غیر اینصورت ...

شما که از پای طلاق برگشتید راضی هستید؟ما ب خونواده ها گفتیم

شما که از پای طلاق برگشتید راضی هستید؟ما ب خونواده ها گفتیم

من یه ماهه برگشتم شرایطی گذاشتم براش که اگر کارای قبلی و تکرار کنه بازم میذارم میرم البته من شوهرم از این لحاظ از من ضعیفتره و از اینکه من برم میترسه بخاطر همین اومد دنبالم و صدبار گفت غلط کردم. شما اگر به خانواده هاتون گفتین دقیقا لبه شمشیرین یا باید جدا شین حتما یا اگر برمیگردی مطمئن شو که طرفت دوست داره و بخاطر از دست ندادنت کوتاه میاد خیلی جاهاا

من یه ماهه برگشتم شرایطی گذاشتم براش که اگر کارای قبلی و تکرار کنه بازم میذارم میرم البته من شوهرم ا ...

میگه بمون درستش میکنیم همه چیو ولی من چهار ساله تلاش کردم خیلی جاها کوتاه اومدم حس میکنم چیزی از خودم نمونده دیگه جوریه ک نمیتونم بهش اعتماد کنم چرخ زندگیو بچرخونید من با کمترین توقعات زندگی کردم حقوق خودمو خرج زندگی کردم تو چهار سال شاید چن تا تیکه لباس بیشتر نگرفتم شاید اوضاع بهتر بشه خودشم همینطور ولی نشد دس به هرکاری زدیم نشد جتی باوجود اینکه میرفتم سرکار غذای خونگی درس میکردم ببره بفروشه ولی نگرفت وقتیم میومد خونه همش انرژی منفی وهمیشه و کمرم درد میکنه ومیگه تو مجبورم میکنی کار کنم نمیزاری خوب بشم منم خسته شدم کم آوردم آخرش هم بهم میگف تو مگه چیکار کردی حقوق تو مگه چقدره

میگه بمون درستش میکنیم همه چیو ولی من چهار ساله تلاش کردم خیلی جاها کوتاه اومدم حس میکنم چیزی از خود ...

متاسفانه لیاقت شما رو نداره ولی خب چون میدونه بهتر ازت پیدا نمیکنه جای دیگه بخاطر همینه میگه نرو درستش میکنیم...خودشم میدونه داره دروغ میگه ولی چاره ای نداره چون بری زندگیش کثافت تر از الانش میشه بنظرم با خودته ولی اگر فکر میکنی داری هدر میشی باهاش، طلاقت و بگیر برو پی زندگی خودت 

متاسفانه لیاقت شما رو نداره ولی خب چون میدونه بهتر ازت پیدا نمیکنه جای دیگه بخاطر همینه میگه نرو درس ...

میه اگه کمرم خوب بشه برات کم نمیزارم ولی هیچ قولی بهت نمیدم شاید وضعیت از الان هم بدتر بشه

میه اگه کمرم خوب بشه برات کم نمیزارم ولی هیچ قولی بهت نمیدم شاید وضعیت از الان هم بدتر بشه

پس جدا شو تو که مسئول شاید و اما این آقا نیستی که

وظیفشه زندگی خوب برات بسازه تازه میگه بزار خوب شم شاید ....

بیخیالش شو بنظرم

اسی مراحل طلاق توافقی رو لطف میکنی بگی ؟؟

من و شوهرم پنج جلسه مشاوره رو رفتیم . حدود 2 هفته پیش رفتیم دفتر خدمات قضایی درخواست طلاق توافقی دادیم . 

الان مراحل بعدی چیه ؟؟. شما چند مدت بعد از درخواست طلاق تو دفتر خدمات قضایی براتون پیامک اومد؟؟ پیامک میاد دیگه نه؟؟

الان دو هفته گذشته من نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنین 

اسی مراحل طلاق توافقی رو لطف میکنی بگی ؟؟من و شوهرم پنج جلسه مشاوره رو رفتیم . حدود 2 هفته پیش رفتیم ...

من خودم شنبه باید برم دفتر قضایی،برای ثبت درخواست دوتایی باهم رفتید یا یکی بره کافیه؟

من خودم شنبه باید برم دفتر قضایی،برای ثبت درخواست دوتایی باهم رفتید یا یکی بره کافیه؟

اگر توافقی هستید حتماً هردوتون باید برید به همراه اصل شناسنامه و کارت ملی تون و هردو اونجا باید امضای الکترونیکی بزنید