2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

75 بازدید | 4 پست

خدایا ازت گله دارم ازت دلم گرفته خدا عشقمو بهم بده چرا این کارو باهام کردی خدا ازت گله دارم خدااااااا خدایا منو ول نکن من دارم میمبرم ای خدا من دارم میمیرم دلم شور میزنه عشقمو بهم برگردون خدایا به کی قسمت بدم میشنوی صدامو وجود داری اصلا یا دارم با خودم حرف میزن هستی اصلا دارم با کی حرف میزنم

جریان چیه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلشوره امونو برید اروم و قرار ندارم خدا چرا این کارو باهام کردی مگ من چیکار کردم چه گناهی کردم مگ من که صدبار توبه کردم الکی گفتی توبه پذیزی؟ پ چرا اینجوری کردی من گفتم میخوامش هرچی هست ماله من بشه

دلشوره امونو برید اروم و قرار ندارم خدا چرا این کارو باهام کردی مگ من چیکار کردم چه گناهی کردم مگ من ...

انگار نمیگی چیشده.خدا به دلت آرامش بده

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏