2777
2789
عنوان

قرص ال دی برای تنظیم قاعدگی

484 بازدید | 28 پست

بچه ها دکتر این قرصو بهم داد بهم گفت بعد از پریودی اول 

که شدی مصرف کن

اما نگفت که به چه صورت روزی یک عدد یا هفته ای شاید هم گفت اما یادم نیست

کسی هست شرایطش مثل من باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حاضر نبودم این قرصو بخورم چون نیگن عوارضش زیاده من رفتم رازیانه رو دو ناه خوردم صب ناشتا خوب خوب ...

عوارض ک زیاد داره ولی بعضیا ک مث من مشکل هورمونی دارن این درمانای گیاهی اصلا جواب نمیده 

من حاضر نبودم این قرصو بخورم چون نیگن عوارضش زیاده من رفتم رازیانه رو دو ناه خوردم صب ناشتا خوب خوب ...

خود‌رازیانه زیاد استفاده بشه باعث‌کیست یا توده توسینه

میشه نکنین اینکارارو توروخدا 

دوماه‌رازیانه‌خوردی؟

اره والا دکتر بهم گفته بود تنبلی دارم تو ی ماه سه بار بخدا پریود میسدم درین حد افتضاح بودم ..ولی چون هم از چاقی میترسیدم هم از عصبی شدن ناشی ازون قرص .دوری کردم ازش چون شنبدم ادمو عصبی میکگه موهای زاید درمیاره

عوارض ک زیاد داره ولی بعضیا ک مث من مشکل هورمونی دارن این درمانای گیاهی اصلا جواب نمیده

من نمی‌دونم مشکل هورمونیه یا نه

ولی بنظرت طبیعیه پریودیم یه چندماه سرموقع میومد بعد یا دو سه روز عقب جلو میشد 

بعد از برج۶.۷اینطور گیر کرد نیومد البته سونو دادم گفتن کیست دارم

اره والا دکتر بهم گفته بود تنبلی دارم تو ی ماه سه بار بخدا پریود میسدم درین حد افتضاح بودم ..ولی چون ...

یا خدا نکنه واقعا بخاطر این قرصا اعصابم این روزا داغونه 

وای توروخدا چیکار کنم رازیانه چی بخرم بخورم  عرقشو

خود‌رازیانه زیاد استفاده بشه باعث‌کیست یا توده توسینهمیشه نکنین اینکارارو توروخدا

گلم والا من خوردمش البته ی ماه اول رو کاملا خوردن و دیدم بهتر شدم ولی بازم بعد اون هم کمو بیش  میخوروم تا ی ماه دیگه ولی خوب خوب شدم بخدا... این تجربه منه الان بعد چند سال رفتم دکتر میگفتن رحمت مشکلی نداره حتی تنبلی هم نداری(خودم واقعا الانم نمیدونم تنبلی تخمدان چی هستش)