2777
2789
عنوان

چه جوری بخوریم؟؟

347 بازدید | 8 پست

ببیکن گوشت گوساله 202 خریدم چه جوری باید خورد؟

خام یا باید بپزمش؟؟؟

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

یعنی خام؟؟؟؟

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وجه تمایز این نوع بیکن نوع سرو آن میباشد که معمولا بصورت گرم  بدون و یا همراه تخم مرغ و بیشتر در وعده صبحانه در کشورهای امریکا و بعضی از کشورهای اروپایی استفاده میشد و جایگاه ان مثل چای شیرین و پنیر تبریز در سفره ایرانیها میباشد و البته امروزه در بیشتر کشور های دنیا شناخته شده و مورد استفاده قرار میگیرد

ای بابا من فک کردم فقط خودم نمیدونم چیه

قیافه اش شبیه کالباس

کف ماهی تابه ات رو یکم چرب کن که نچسبه(باید نچسب یا تفلون باشه) بعد یکم بیکن رو بدار روی حرارت.یه کوچولو که تغییر رنگ داد بدار لای نون تست با گوجه حلقه شده و پنیر ورقه ای گودا

نوش جونت

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻