2777
2789
من نامزدمو دوسدارم مشکل خاصی نداریم  ولی یکم ولخرجه و خرج خانوادش میکنه  اونو درستش میک ...

من دلم نميخاد با كسي باسه وقتي بهش فك ميكنم تو دلم پر غصه ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا 

ما ادما همیسه در حال نالیدنیم 

چرا قبل تین اقا فکر رفتنو نکردی؟

الانم اگه این افا نمیومد و داشتی تو خونه بابا اشوب میدیدی بهتر بود؟

حالا این اقا چه دلیلی داست اومد جلو برا شما؟

بعدشم زندگیتون حقوبه حقوقش خوبه به خدا خیلی ها الان ارزوب زندگی شمارو دارن 

به نظر من سما مشکل داری روحیتو باختی 

ضعیفی همش اهو ناله کردی انرژی ندادی شکست قبلی و عشق اول همش جلو چشاته  و نمیزاره عوض بشی و انرژی بدی و خوس باشی 

همه رو بریز دور چال کن 

با نشاااط شو  انرژیو بیار تو خونت 

به شوهرت  ارامش بده کاری کن عاشقت بشه 

من مخالفم با این که نری سر کار 

الان یه روز جمعه خونه بودی قرص برداشتی حرف خودکشی میزنی 

اگه هر روز تو خونه باشی با این شرایط و بیکار پای گوشی داغونن  میشی

کارتو ول نکن  اصلااااا

ولی بعد این منتظر تایید اون نباش  خودت خودتو باید تایید کنی بلند شو 

اصلن دم پرش نباش تو خونه زیاد جلو چشمش نباش تو یه اتاقی جاای برو به یه کاری رسیدگی کن 

مخالفم با لباس س ک س ی به طور داعم براشون و به چشمشون عادی میشه لباسات یه جوری شیک و اراسته باشه که مثلا یقش باز باشه یا کوتاه باشه یا حلقا باشه کافیه تشنه نگهشون میداره 

تشنش کن کتاب بخون 

قدر موقعیتتو بدون شما خانمی باید زندگی رو گرم کنی و گرم نگه داری  

یه خانمی که جدا شده بود میگفت زندگی با بدترررین مرد دنیا بهتره از زندگی بعد از جدایی تازه اینی که میگم خیلی ازاد بودو اختیار خودسو داشت و خانوادش محدودش نمیکردن وای به حالما  

چقد گوشت تلخ

ببخشیدا ولی شما حتی یه کم ذوقو سلیقه از خودتون نشون نمیدین یه عنوان خوب برا تاپیکتون انتخاب کنین که جلب توجه کنه بعد همش میگی چراااا چرااا چراااا هیچکس تو تاپیکم نمیاد و اینا 

اگه تو زندگیم همین قد بیروحی تقصیر شماست خوتو تغییر بده 

خودت بخواه تا دنیا بهت بخنده یه تکونی بده خودتو یه کم گرما ذوقو سلیقه چاشنی کارات کن

چقد گوشت تلخ
ببخشیدا ولی شما حتی یه کم ذوقو سلیقه از خودتون نشون نمیدین یه عنوان خوب برا تاپیکتون انتخاب کنین که ...

حرفاتو قبول دارم همش بخدا. سطح انرژي خودم خيلي پايينه همش افسردم

ولي دوست دارم تغيير كنم 

خىدمم ميخام

بخدا وقتي از خودم شور و هيجان نشون ميدم ميبينم عكس العمل نشون نميده اصلا ميميرم

فك كن تنها كلمه ايي كه ميكه همش ميكه نميدونم

هرچي ميپرسي ميكه تميدونم

ولي تمام حرفاي شمارم قبول دارم

خودم از اين همه ناليدن حالم بهم ميخوزه

عزیزم کارتو اصلا ول نکن بشینی تو خونه افسرده تر میشی

ببین به چیا علاقه داری؟

به نظر من ورزش مخصوصا پیاده روی صلح گاهی ادمو خیلی با نشاط  میکنه

بعدشم همه مردا یه اخلاقای داغونی دارن  به خدا از دست شوهرم یه مدت طولانیدخون گریه میکروم 

چون چشیدم میدونم چی میگی 

خیلی میتونی روش تاثیر براری ولی اول باید کامل بشناسیش نقطه ضعفشو پیدا کن ببین چیو دوس داره براش غذاهای عالی بپز سفرتو خوشل کن

سریع تا یه کاری کردی نخواه که بپره بعلت کنه و هلهله کنه  اصلا ونبال عکس العمل اون نباش فقط برا دل خودت کدبانو باش

نگفتی اقا هم ازدواج دومشه؟

خب ایشون دلیل انتخابشون چی بود؟

چقد گوشت تلخ
عزیزم کارتو اصلا ول نکن بشینی تو خونه افسرده تر میشی ببین به چیا علاقه داری؟ به نظر من ورزش مخصوصا ...

اينكارارو ميكنم خداي

اول از همه دوست جونم بهت بكم يه دنيا مممنون كه اينهمه وقت برام ميزاري

نه اون ازدوج اولشه 

عاشقم شده بود. هرچي مكفتم من بدود تو نميخورم ميكفت يا تو يا هيشكس

اينكارارو ميكنم خداي اول از همه دوست جونم بهت بكم يه دنيا مممنون كه اينهمه وقت برام ميزاري نه اون ...

خب این خیییلی پوان مثثبتیه چرا داری لگد میزنی به بختت چرا داری خودتو داغون میکنی عاشقت بوده و هست ولی حالا اون مرده احساساتش رفتاراش با ما فرق داره همه مردا نمیتونن بروز بدن 

یه بار زندگیت داغون شده  اگه برگردی به قبل و شوهر اولت داره بهت خیانت میکنه چکار میکنی ؟ ول میکنی دوبار میای بیرون؟

ما ادمت مشکلمون اینه زود میخوایم صورت مسعله رو پاک کنیم 

تو زندگیت بجنگ 

جنگنده باش 

اصلن این انتظارارو نداشته باش که بگه دوست دارم و اینا شاید تو زاتش نیست نزار براش عادی بشی 

اون اقارو هم فراموش کن هر موقع یادش افتادی بگو باید چالش کنم اون ارزششو نداره تو دوباره ببازی

سیاست هاس نی نی سایتی رو هم بزار کنار

یه تاپیکی هست 

سیاست زنانه ناز کردن اونو پیداش کن الان فعاله  بچه ها تو میان با مشکلات مشابه چن تا خانم مهربون هستن راهکار میدن و انرژی به جا این تاپیکای الکی برو فقط عصو ثابت اون شو 

و یه چیزی یاد بگیر از توش

به امید موفقیتت و التماس دعا

چقد گوشت تلخ
خب این خیییلی پوان مثثبتیه چرا داری لگد میزنی به بختت چرا داری خودتو داغون میکنی عاشقت بوده و هست ول ...

حتما مممنون عزبز دلم فداتشم بخاطر مهربونيان يه دنيا مممنون

خواهش میکنم گلم اگه نمازتم بخونی که عالی میشه اونموقع دست های غیب خدارو به وضوح میبینی

ميخام از امروز بخونم نمازامو 

زيارت ال ياسين بخونم

خيليم دوس دارم چله ايت اله حق شناس بردارم نميدونم چجوريه

اخه كاش يكمم بهم نكا ميكرد. از فردا ميتونم زيارت ايت الله حق شناسو بخونم اخه من نماز نميخونم خدا قبو ...

خداوند سمیع هستند مطمئن باشین در عالیترین زمان عالیترین جواب رو عطا می کنن اراده کنین ایمان داشته باشین خداوند کمکتون میکنن نماز خوندن آسونه واقعا بهتون آرامش میده کافی امتحان کردن

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون