2777
2789
بگو

يع دوستي دارم لندن

ميكم برم اونجا واسه مسافرت. بعد از اونجا تقاضاي طلاق بدم برا شوهرم بعدش با اون دوستم ازدج كنم كه بشم سيتيزن. بعد بتونم درس بخونم اونجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا اینایی که گفتم و انجام بده  اگه لغزش دیدی ازش بیا بگو تا بریم مرحله بعدی؟

يعني لغزش چجوري؟؟

خب فردا ميرم واسه اين پيكرتراشيه

يه ماهه ميخام برم. 

وقت ليزر كل بدنم ميگيرم

خوبه؟؟

ديكه چكار كنم؟

من دارم اونی که تو میگی میشنوم ولی تو داری میبینی اون دوستت تو لندن با کس دیگ نیست  تو کشور خ ...

نميدونم تو زرد از اب دربياد يا نه؟

ولي در كل نظرت و بكو دوس دارم بدونم

راستي اونكارام حتما فردا انجام ميدم

خب یعنی چ  ی مدت نبینش مثلا ی ماه  برو مسافرتی جایی ببین دل تنکش میشی ببین سراغ تو میگی ...

شده ده روز نديدمش ولي انچنان دلتنك نشدم براش

ولي فقط بخاطر اينكه تو خوننمم برام خرج ميكنه و خانوادم نميتونن بهم حرف بزنن دلم ميخاد كه بركرده

نميدونم تو زرد از اب دربياد يا نه؟ ولي در كل نظرت و بكو دوس دارم بدونم راستي اونكارام حتما فردا ان ...

منم ازدواج دوممه 

بنظرم نکن اینکارو 

اواز دهل شنیدن از دور خوشه 

یکم جذابترین از الانت باش

زندگیم بدون عینکم فلجه  
منم ازدواج دوممه  بنظرم نکن اینکارو  اواز دهل شنیدن از دور خوشه  یکم جذابترین از ا ...

چه خوب كه دركم ميكني پس

چجوري جذابتر باشم؟؟

كاش ميشد تو واتز اپ باهم صحبت كنيم

عزیرم این که میگی ب م منت کشی یعنی برات مهمه یه گوشه هایی دوسش داری ولی نمیدونی اگه نه ادم چرا از ق ...

نميدونم

من با اين مرد فقط از محيط خونوادم فرار كردم

شده ده روز نديدمش ولي انچنان دلتنك نشدم براش ولي فقط بخاطر اينكه تو خوننمم برام خرج ميكنه و خانوادم ...

چ خوب که برات خرج میکنه

پس حمایت مالی میکنه این خیلی خوبه

زندگیم بدون عینکم فلجه