2777
2789

عزیزم ارتباطتتا با خدا قوی تر کن نماز بخون واسه حاجتت یه بار قران را ختم کن من خودم حاجتی نبوده که با ختم قران بهش نرسم . منم خیانت دیدم اما زمانی متوجه شدم که شوهرم خودش از دختره زده شده بود همش هم به واسطه ختم قران بود . خدا مشکلتا حل کنه عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ارتباطتتا با خدا قوی تر کن نماز بخون واسه حاجتت یه بار قران را ختم کن من خودم حاجتی نبوده که ب ...

همه زنا انكار خيانت ديدن

نذر ميكنم خدا حاجت دلمو بده 

اي خدا ارامش بركردون به زندكيم

دل ششوهرمو به زندكي گرم كن

به نظرم خودت رو با یه چیزی سرگرم کن. ایشالا سرش به سنگ میخوره و برمیگرده. عادی رفتار کن. زیادی نازش ...

نميدونم والا چي بكم 

بخدا دوستم ميكه من موندم شانس تو چرا اينجوريه

والا چی بگم ما میام اینجا یه جمله  میگیم و بقیه رو اون جمله ما نظر پیدن در صورتی که از کلیات و جزیات زندگی هم بیخبریم 

1480زنگ بزن مشاوره رایگانه حداقل خالی میشی

عزیزم اونم بمیره بر میگردی تو همون خونه ای که ازش فرار کردی 

بعدشم خودتو بکشی اون خوشحال میشه میره دنبال یکی دیگه

یه هدفی بدا خودت تو زندگی بزار و برو دنبالش اثلن نشین تو خونه و خود خوری کن برو کلاسای هنری ارایشگاه خیلی خوبه هم درامد هم شاده نمدونم تحصیلاتت چیه ولی به خدا یه خانمی هست دکتری ریاضیات داره تو شهرما

دانشگاه ازادم تدریسمیکنه ماهی دویست تومن

بعد یه ارایشگاه هم زده ماهی شش فهت تومن تو ماه های معمولی درامدشه

خودتو ببر بالااا از زندگیت لذت ببر سطح درامدش چقده؟

برا خودت لباسای قشنگ بخر خیلییییی به خودت احترام بزار اصلن خودتو دست کم نبین  بزار اون دنبالت بیفته بزار اون گدایی محبتتو کنه  رو خودت خیلی کار کن شاید اگه اون بهت  عشق بده شمام عاشقش بشی

چقد گوشت تلخ
والا چی بگم ما میام اینجا یه جمله  میگیم و بقیه رو اون جمله ما نظر پیدن در صورتی که از کلیات و ...

همه چي و نصفه ول ميكنم انقد كه سست عنصرم

به خودم ميرسم ولي خيلي نميبينه. خيلي دلم ميخاد خودمو بالا بكشم 

پارسال كنكور شركت كردم ولي قبول نشدم

نميدونم ولي تا حالا كه دنبالم نبوده. مگه تو س ك س يكم قربون صدقم بره. امشب بهش اس دادم دوست دارم. ج نداد

به خودکشی و طلاق فکر نکن چون اگ طلاق بگیری وضعیت خیلی مفتضحتر میشه چون خانوادت خودشون بااین اقا اشناتون کردن پس حمایتت نمیکنن تنهاتر میشی و تو چشم مردم میشی یه زنی که دوبار طلاق گرفته هرچند بی گناهی

من نمیدونم تو این همسر تو دوسداری یانه؟

ولی تا جایی که میتونی باهاش مثل یه همخونه باش 

ببین ی مرد مریض به یه خانم محجبه گیر نمیده باهاش دوست نمیشه با یه دختر....  دوست میشه دیگه

خب توهم فقط تو خونه همینطوری باش لباسای خوشگل و رنگارنگ ویکم باز بپوش نه به خاطر اون بخاطر دل خودت ارایشگاه برو فقط فقط ب خودت برس کتاب بخون برقص 

دوست پیدا کن قران و نماز بخون

هر کاری که دلت میخواد بکن میبینی روحیت عالی میشه کم کم توجهش بهت جلب میشه ولی زمان بره 

زندگیم بدون عینکم فلجه  
به خودکشی و طلاق فکر نکن چون اگ طلاق بگیری وضعیت خیلی مفتضحتر میشه چون خانوادت خودشون بااین اقا اشنا ...

حرفت كاملا درسته

نه خيلي دوسش ندارم حقيقتا

ولي نميدونم چرا تا وقتي خوبم كه اون باهام خوبه

به خودم ميرسم ولي نه خيلي هميشه مرتبم بخدا

اخع اون طرفم نمياد خيلي. واسه. رابطه كه فقط من ميرم كم پيش مياد اون بياد

دلم ميخاد بزارم برم از ايران 

اگه کارت که اس دادی بچه گونس

سعی کن اول از همه بزرگ بشی از نگاه بزرگترا نگاه کن دنبال این نباش بدونی دوست داره یانه تو زندگی خودتو بکن  فقط دنبال این باش که شااااد باشی و زیبا و خوشتیپ پای این گوشیا نشین برو ورزش  شنا  خرید حتی تو خونه شروع کن ماسک بزار بدو 

اصلن نپرس دوسم داری کاری کن که اون بیفته دنبالت و ترس از دست دادنت بیفته تو دلش خودتو خوشکل کن مصمم شو و انجام بده و کوتاه نیا قوی قوی قوی شو بزرگ شو مغرور شو خودتو دوس داشته باش خییییلی  

چقد گوشت تلخ

تو زندگیتو بکن کارایی که اگه تو خونه بابات باشی نمیتونی با نمیزارن از این ازادی های ازدواج نهایت استفاده رو ببر برا خودت موسیقی بزار بهترین کار اینه زیاد تو خونه نمونی برو بیرو اصلن فقط برا ورزش و پیاده روی هر روز برو تا یه جایی دوساعت پیاده روی کن و برگردهم ورزشه هم خسته میشی هم روحیت باز میشه

چقد گوشت تلخ
اگه کارت که اس دادی بچه گونس سعی کن اول از همه بزرگ بشی از نگاه بزرگترا نگاه کن دنبال این نباش بدون ...

حرفات چقد منطقيه

دقيقا مشكل من همينه نشستم دهنم وا مونده ببينم اين دوسم داره يا نه

ميرم سر كار دو شيفت خيلي وقت كلاس ندارم

اصلا شاد نيستم 

اللن انقد بي تفاوت نشسته رو مبل كه دلم ميخاد بكشمش

دقيقا اين اصلا ترس از دست دادن منو نداره چون ميدونه جايي ندارم برم

حرفت كاملا درسته نه خيلي دوسش ندارم حقيقتا ولي نميدونم چرا تا وقتي خوبم كه اون باهام خوبه به خودم ...

خب تو ۵، ۶ماه اونو نبین ولی اول خودتو دوس داشته باش 

ببین حتی شده تو اینتر نت ی چ یاد بگیر ب گرمی سلام کن باهاش خداحافظی و شبخیر و... 

ولی خیلی تو راوابطت باهاش گرم نشو مثلا اومد ازت س ک س خواست حتی اگه دلت هم خواست بهش بگو نه خیلی راحت 

مثلا زنگ زد همیشه جوابش و نده جواب همه پیاماشو نده اون نیومد توهم نرو ی مدت

من بهت قول میدم اون کنجکاو میشه ک چرا یهو اینهمه تغییر کردی خودش میاد طرفت درست میشع

زندگیم بدون عینکم فلجه  
خب تو ۵، ۶ماه اونو نبین ولی اول خودتو دوس داشته باش  ببین حتی شده تو اینتر نت ی چ یاد بگیر ب گ ...

باور ميكني اكه واسه رابطه نرم طرفش اونم نمياد 

😔

ادم گهيه كلا

اه اخه خدا اين چه شانسي بود به من داد 

تو فکر کن من اینا رو با چشم دیدم که میگم باهاش صمیمی نشو ولی ناز کن همیشه 

مثلا بگو دستمو بریدم چسب زخم بخر شاید غرغر کنه ولی میخره خب

یا شاید برات خنده دار باشه 

وقت پریودیت خودتو بزن ب اون راه بگو حالم بده شکمم درد میکنه و.... بگو تو خونه نوار ندارم حتی اگه دوست نداشته باشع تو تو خونه اونی پس نوار میخره دکتر میبره یا شاید قرص بخره 

کم کم اینا براش عادت میشه

توهم راه میفتی

زندگیم بدون عینکم فلجه